Opakování, shrnutí: 2a

 

pátek 18. června 2021

TÉMA: ,,POSLANCI, POSLANKYNĚ ČR.. TOHLE JE ZASE JEDEN Z VAŠICH FAŠISTICKÝCH KRETÉNISMŮ. ZBROJOVKY SE KONEČNĚ DOČKALY, ŽE ? V RÁMCI TVORBY HDP.. : Právo použít při obraně sebe a ostatních zbraň bude v Česku ústavně zakotveno, podpořili poslanci | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

TÉMA: Právo použít při obraně sebe a ostatních zbraň bude v Česku ústavně zakotveno, podpořili poslanci | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
 Kolikrát už jste tohle TÉMA vytáhli ? 
Mnohokrát. 

Nejde Vám o právo bránit se zbraní. 
To je už uzákoněno v pojmů, formulaci, práva na NUTNOU OBRANU. 

JDE VÁM JEN O TÓ, PŘEBÍT, JAKO NA PŘEBÍJENÉ, **MOJE PÍSMO**, PROTÓ SE ODVOLÁVÁTE NA PASKVIL:
,, LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD ČR". ÚSTAVA ČR DOSTÁLA UVEDENÝM DOKUMENTEM, MANIPULATIVNĚ, STÁT PODVRATNĚ, LID RUJNUJÍCÍ,
postKGB-STB FAŠISTICKY, NA FRAK. 

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD ČR, COBY PASKVIL, NEKOMPLETNÍ, 
PRO POSTKGB-STB FAŠISTIC VYBRABČENÝ, CO DO I LIDSKOPRÁVNA, MUSÍ BÝT Z ÚSTAVY ČR VYŇATÝ, A BEZ PRODLEVY MUSÍ BÝT NAHRAZEN NAHRAZEN DOKUMENTEM:
"VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN". 

JINAK TÓ ZABALTE. A VYPADNĚTE Z ČESKÉ POLITIKY. PostKGB-STB FAŠOUNI NA N'tou. 

**JESUS**KRISTUS**
          (**JIŘÍ**) 

čtvrtek 17. června 2021

SEX VE MĚSTĚ.. ( NEJEN..)..JAK UŽ TÓ TAK I, SEM TAM.. BÝVÁ..Včera jsem již zase málem skákal v Lese přes dvě, nebo tři.. kaluže..

Za sex v parku hrozí policie páru z Olomouce až dvouletým vězením - Novinky.cz
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/za-sex-v-parku-hrozi-policie-paru-z-olomouce-az-dvouletym-vezenim-40363603#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=boIvMJnvCms-202106171303&dop_id=40363603

Milování se, v Lásce oboustranné, muže se ženou, tedy tak, jak to i příroda chtěla, chce, NENÍ NIC ZLÉHO, NIC ŠPATNÉHO. 
LIDÉ SI UDĚLALI JISTÉ NORMY, I PŘEDSUDKY.. NAPŘÍKLAD O TOM, ŽE NAHOTA V TRÁVĚ, PŘI MILOVÁNÍ SE TAKOVÉM, JE TRESTNÁ, VÝTRŽNICTVÍ, A PODOBNĚ.. ALE TAK TÓ NENÍ. 
TÓ BY MUSELI POLICISTÉ ZATÝKAT KAŽDÝ PÁR, MUŽE SE ŽENOU, KTERÝ SI DÁVÁ TŘEBA I NA LAVIČCE V PARKU POLIBKY.. NEBOŤ LIDÉ V TAKOVÝCH PŘÍPADECH MAJÍ VE SVOBODĚ PRÁVO DOKONČIT NERUŠENĚ SVŮJ PROJEV LÁSKY, KDY MAJÍ I PRÁVO ZAPOMENOUT PŘI TOM NA NORMY.. A BÝT PŘI TOM NE RUŠENÍ. TO JE TOTIŽ LÁSKA, TO JE TOTIŽ I LÁSKA S VÁŠNÍ, TA I SKUTEČNÁ. TO JE I SVOBODA. 
TI DVA NIKOMU NEUBLÍŽILI, NIC NEPOŠKOZOVALI, NIC NEUKRADLI. ALE MOŽNÁ JIM BYL UKRADEN POLICISTY JEJICH DALŠÍ PARTNERSKÝ ŽIVOT, POD VLIVEM I JISTĚ STRESU, KTERÝ JIM POLICISTÉ DOPOSUD ZPŮSOBILI. MĚLI BY BÝT OKAMŽITĚ PROPUŠTĚNÍ, S OMLUVOU JIM OD POLICISTŮ. 

4 PROMILE, 2 PROMILE ALKOHOLU VŠAK, TO JE SKUTEČNĚ SPOLEČENSKÝ VELKÝ PROBLÉM, I PRO JEJICH ZDRAVÍ. JE S PODIVEM, ŽE PŘI 4 PROMILE JEŠTĚ ČLOVĚK ŽIJE, A UVĚDOMUJE SI, CO DĚLÁ. MOŽNÁ TAK POLICISTÉ TÉ ŽENĚ V DANÉ SITUACI ZACHRÁNILI I ŽIVOT PŘED OTRAVOU ALKOHOLEM. PROBLÉM JE ŽE ALKOHOLISMUS V ČR NAD URČITOU HLADINU V DESETINÁCH PROMILE NAMĚŘENÝ, NENÍ PŘESTUPKEM, ANI TRESTNÝM ČINEM. A TAK LIDÉ CHLASTAJÍ JAK DIVÍ, CHLAPI PROTO, ABY DOSTALI ŽENSKOU NA SEX, ŽENSKÝ PROTO, ABY S TĚMIHLE CHLAPY SEX MĚLY. A TAK VŠICHNI TITO CHLASTAJÍ ALKO JAK DIVÝ, I KDYŽ BY TÓ ŠLO STEJNĚ TAK I BEZ TOHO ALKO CHLASTU. 

Vzpomeňme si, například, na videoklip Lucie Bílé s:písní:   

( !! YOUTU.BE ČR, VY KRETÉNI, VAŠE REKLAMA NA TVRDEJ ALKO CHLAST JE TRESTNOU ČINNOSTÍ, PODVRATNĚ ZDRAVÍ LIDU, PODVRATNOU ČINNOSTÍ VAŠÍ VŮČI  TAK I STÁTU..REPUBLICE..ČESKÉ REPUBLICE !!  ) 

S takovýmto pojetím policistů toho, co je trestný čin by museli aktéry~aktérky, toho klipu na Petříně v Praze obvinit z trestné činnosti.. 

Milování dvou Lidí nad zákonnou normu 15 Let ani na veřejnosti NEMŮŽE BÝT, A NENÍ NIČÍM ŠPATNÝM. ŽE TÓ NEJDE V OBLEČENÍ, TO JE JASNÁ VĚC, TEDY ŽE TÓ JDE CELISTVĚ JEN PŘI NAHOTĚ, PŘI SVLEČENÍ ODĚVŮ. SPÍŠ RISKUJÍ, ALE, ŽE BY MOHLI BÝT O TY SVÉ SVRŠKY, O PENÍZE V NICH, O DOKLADY.. OKRADENI PŘI TOM MILOVÁNÍ. 
JE TEDY, I Z HLEDISKA OSOBNÍ BEZPEČNOSTI, BEZPEČNĚJŠÍ, POMILOVÁVAT SE NĚKDE V INTIMNU, V SOUKROMÍ.. POKUD TÓ OVŠEM ZROVÍNKA NEJSOU BEZDOMOVEC S BEZDOMOVKYNÍ. 

OSTATNÍ EVENTUÁLNÍ SEXUÁLNÍ SEBEUSPOKOJOVÁNÍ SE SINGL SEXUÁLNĚ EXHIBIČNĚ PŘED LIDMI.. SAMOZŘEJMĚ VÝTRŽNOSTÍ JE. 

CO JE HRUBÁ NESLUŠNOST ? 

TEDY ZA MNE, POKUD BY SE NA VEŘEJNOSTI POMILOVÁVALI GAYOVÉ STRKAJÍC SI PENISY VZÁJEMNĚ.. KAMKOLI.. TAK TÓ JE PRO MNE OPRAVDU K ZBLITÍ. ONO JDE TOTIŽ TAKÉ O TÓ, ŽE JSEM ZAZNAMENAL V MINULOSTI, ŽE TAKOVÉMUTO GAY PÁRU BYLO ZCELA JEDNO, ŽE PO NICH NA MÍSTĚ MILOVACÍM VEŘEJNÉM ZBYLO ,,LEJNÍ". NECHTĚJTE VĚDĚT, 
ODE MNE, KDO TÓ BYL, ANI
KTERÁ DOBRÁ DUŠE, SLUŽEBNICE BOŽÍ, TO PO NICH UKLIDILA. TO JE TAJEMSTVÍ AŽ TÉMĚŘ ZPOVĚDNÍ, TEDY ZA MNE: HROBEM. 

**JESUS**KRISTUS**
             (**JIŘÍ**) 
                 ~~~


!! PIJTE VODU !! PIJME VODU !!.. A: PUTINE, ODKUDPAK VÍŠ, ŽE ABY ČLOVĚK ROZPOZNAL ZABIJÁKA, MUSÍ JÍM NEJPRVE SÁM BÝT ?? KRETÉNE FAŠISTICKO TERORISTICKEJ ?? TYHLE TVOJE KGB HAJZLO VTÍPKY SI SCHOVEJ DO RAKVE, DO TÝ SVÝ.

 

středa 16. června 2021

Z cyklu: OBRÁZKOVÁNÍ.. ( Aktualizováno: 17.6.2021 nejen dole v článku pod čarou )

 Pro přepnutí si tohoto BLOGU 
ve Vašem mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
pro PC i v mobilu klikněte
 
"NOVÝ SYSTÉM" 
"POJĎME BUDOVAT~VYBUDOVAT
NOVÝ SYSTÉM :

~~~
CÍL=CESTA>SMĚR, KURS 
"PRO ŽIVOT.." NEZBYTNĚ JIŽ:


~~~
COVID 19
,,Maraton očkovací hlouposti"

MŮJ DÁREK
 informační VŠEM:


POKUD jde o Covid 19, JE DOBRÁ TRVALÁ PŘIMĚŘENÁ, PODLE SITUACE~SITUACÍ..
COBY PREVENCE MOŽNOSTÍ ŠÍŘENÍ SE NEMOCI..
..pokračování tohoto článku se dočtete níže v textu..
~~~
 
~~~
Z cyklu: ,,OBRÁZKOVÁNÍ"

PO  VČEREJŠÍM UVEŘEJNĚNÍ FOTEK POLICISTŮ V PRAZE, KTEŘÍ I HLÍDAJÍ ELEKTROKOLOBĚŽKY, HLÍDKUJÍC MEZI NIMI, KOLOBĚŽKAMI TĚMITO, BYCIKLY I MEZI NIMI, I RŮZNĚ POHÁZENÝMI I V KAŠNĚ NA KARLOVĚ NÁMĚSTÍ V PRAZE, MNĚ POKUTUJÍC OPRUZUJÍC ZA TÓ, ŽE MEZI TĚMI KOLOBĚŽKAMI, BYCIKLY, JEDU KROKEM NA BYCIKLU.. 
A PO MÉM UVEŘEJNĚNÍ TOHO, ŽE www.SEZNAM.cz JE ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST ORGANIZACÍ", DNES SEZNAM.cz PŘISPĚCHAL NA SVÉM WEBU S FOTKOU OBRÁZKU NA SKLE AUTA, NA KTERÉM BYL NÁPISO-OBRÁZEK, ŘÍKAJÍCÍ ,,JSI PIČUS", A PRÝ POLICISTÉ S ÚSMĚVEM TEN OBRÁZEK ŠPATNĚ ZAPARKOVANÉHO Automobilů SHLÉDLI.. JAKÓ BY ZASE VŠE, JAK JINAK, ŽE? NÁHODOU.. 
Včera Mi youtu.be pustili úryvek z filmu S Tebou Mne baví svět obrazově průpovídku větu:,, Je možný, že má někdo za kamaráda takovýho ptáka"? 
U tančícího domu v Praze je vystavena skulptura obrazu jakoby ptačího neptačího bez křídel, na dětském SKATE boarding hřišti na Praze 11 u Modré školy stále někdo maluje penis tamním dětem o velikosti dospělé i osoby, a ty děti tu kresbu skutečně vnímají coby penis, tedy velepenis, vím to, ptal jsem se jich, Lodivod v Suezu prý dle Českých webů zpravodajských, v kreslil Lodí na moři penis i s varlaty.. no asi bez varlat by to nebylo moc poznat.. ŽE to jsou penisy.. TAK SI ŘÍKÁM, JESTLI TOHO NENÍ, TOHO PENISOVÁNÍ, PIČUSOVÁNÍ, NĚJAK MNOHO.. 
NO, A JAK TOHLE DOPADÁ NA PODVĚDOMÍ, NAPŘÍKLAD DĚTÍ VE VÝVINU ? 
MOHOU MÍT, NĚKTERÉ, MOŽNÁ I MNOZÍ, POZDĚJI POCIT, ŽE HRUBOST, OBHROUBLOST, JE NORMÁLNÍ. 
A PODLE TOHO JEDNAT.. VIZ DNES NAPŘÍKLAD KAUZA DOMINIK FERI, 

NEBÓ NAPŘÍKLAD MINULÝ TÝDEN ZVEŘEJNĚNÁ KAUZA ZNÁSILNĚNÉ DÍVKY NA HŘBITOVĚ 5TI MLADÍKY, KTEŘÍ SI TO JEŠTĚ NATÁČELI NA VIDEO A DALI TO NA INTERNET.. DÍVENKA TA SI VZALA ŽIVOT.. 

DNES ČTU, ŽE MLADÁ POHLEDNÁ ŽENA ZAVRAŽDILA SVÝCH 5 DĚTÍ PROTOŽE JÍ JEJÍ MUŽ OPUSTIL.. 

DÓ toho dnes kněz Vácha dnes na fotce iRozhlas.cz studuje při rozhovoru naprosto a zcela náhodou ornitologii.. myslí si asi, jak je i zchytralej.. i vtipnej..možná tady chtěl dosáhnout toho, co NEJRYCHLEJI, DNES, mít své místo.. 

VY KRETÉNI, "TITO" TO VÁM TÓ SLOVO PIČUS, A PODOBNĚ, ZA TOHLE VŠECHNO STOJÍ? 

NO, MOŽNÁ VÁM PRÁVĚ STOJÍ, 
ALE MÁLO, 
A TAK SE SNAŽÍTE TÓ DOHNAT ASPOŇ TAKHLE. 

JO, ZAORÁLKU.. KULTURA? 
HMM. A KDO JI TVOŘÍ? 
KDO JI UTVÁŘÍ? 
TAKOVÍTO I ?? 

MINULÝ TÝDEN, 5.6. 2021 JSEM SI FOTIL NA ŠVANDOVĚ DIVADLE V PRAZE TITULEK PŘEDSTAVENÍ
,, SMRT MU SLUŠÍ". 

CO SI ASI TAK MAJÍ MYSLET, A JEJICH PODVĚDOMÍ, NAPŘÍKLAD DĚTI, KTERÉ SI MUSELY TENHLE TITULEK PŘEČÍST NAPŘÍKLAD Z OKNA TRAMVAJE ?? NEBO JINAK.. 

KULTURA ČESKÁ ? TÓ JE NEMALÁ HANBA. 
TÓ JE ÚPADEK SPOLEČNOSTI, TOTO VŠE, SOUČTEM. 

**Jiří**
   ~~~
17.6.2021: 
Stejně tak ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST SOUBOREM ORGANIZACÍ" JSOU,
VČETNĚ VÁCLAVA KLAUSE STARŠIHO..
VČETNĚ MILOŠE ZEMANA
 
( VYJMA VŠAK VŮČI LIDU DOPOSUD 
VŽDY 
KOREKTNÍCH PIRÁTŮ
 
ČESKÉ POLITICKÉ PARLAMENTNĚ VLÁDNÍ, I PARLAMENTNĚ OPOZIČNÍ 
SOUČASNÉ POLITICKĚ STRANY-HNUTÍ. USTANOVILI, BEZOSTYŠNĚ, A STÁLE PROVOZUJÍ, BEZ SNAHY O DOSTATEČNOU ZMĚNU? NÁPRAVU,
EXEKUČNÍ FAŠISMUS VŮČI LIDU ČR, SPOLU S POLITIKOU RUJNOVÁNÍ LIDU..
I NAPŘÍKLAD SOBECKY, BEZOHLEDNĚ BEZDOMOVECTVÍM..
 
www.SEZNAM.cz JE ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST ORGANIZACÍ".
 
Rovněž tak organizace www.CENTRUM.cz..s mateřskou tak firmou Ekonomia.cz, prý ve vlastnictví Bakaly a spol..Včera, například, a není to poprvé, dělají Mi to běžně, Mi odmítli odeslat emailovou odpověď spolku Milionchvilek.cz. Nepodařilo se Mi tu zprávu si přeposlat ani na jiný Můj email, s tím, že Mi CENZURNĚ tak poslali vždy zprávu, že si myslej, že jde o spam, tak že tu zprávu prostě neodešlou.
 
Stejně tak je  ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST ORGANIZACÍ" například www.FACEBOOK.com v ČR jeho IT tým správců, kteří Mi cca 3x už zrušili, či blokli účet na facebooku, jen proto, že se vyjadřuji k politice, s odůvodněním například, že www Linky na Můj blog jsou porušením praidel jejich komunity..
 
Stejně tak jsou  ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST SOUBOREM ORGANIZACÍ" weby, webové platformy, hojně v ČR, WEB SEZNAMKY, kde Mi nejednou dlouhodobě manipulovali s profily, se situacemi, rádoby ku obrazům nekalým jejich, a podobně. Dnes už ani si nepamatuji hesla přístupová k těm účtům na seznamkách ČR, a nový účet si u těchhle GRÁZLŮ, kteří si ještě nejednou chtějí za tenhle jejich fašistickej hnus, SLÍDILSKEJ, platit, NEHODLÁM.
 
 Stejně tak jsou  ,,MENTAL postKGB FAŠISTIC KARTEL MAFIA ANTIKRIST SOUBOREM ORGANIZACÍ" JSOU PROROSTLÁ ČESKÁ MEDIA ..CESKÉ TELEVIZNÍ, ROZHLASOVĚ RADIOVÉ VYSÍLÁNÍ.
 
..Například..
 
Z UVEDENÉHO ZDE VŠEHO VYPLÝVÁ,
ŽE
ČESKÁ REPUBLIKA..
ČESKÝ STÁT
JE, VE ZNAČNÉ MÍŘE.PO ČTVRT STOLETÍ, DOPOSUD,
 ZŘÍZENÍM, REŽIMEM,
VŮČI LIDU
PROROSTLE FAŠISTICKÝM.
 
~~~

VZKAZ ZUZANCE ČAPUTOVÉ, PREZIDENTCE SLOVENSKA / (NEJEN) / ČESKÁ REPUBLIKA: VOLBY PARLAMENTNÍ V ČR 2021.. VOLÍM: !!! PIRÁTY !!! Českou politickou stranu PIRÁTSKOU.

Ano, ZUZANKO.. A VŠECI.. 

NA TOMTO ZMÍNĚNÉM PROJEKTU LZE STAVĚT, BUDOVAT, POSTAVIT, VYBUDOVAT, UDRŽITELNÝ, PŘEDVÍDATELNÝ, PRÁVNÍ~LIDSKOPRÁVNÍ STÁT, EVROPU, SVĚT.. LIDSKÉ CIVILIZACE. 
TÓ JE PRVOTNÍ PRO MOŽNOST I BUDOVÁNÍ UDRŽITELNOSTI ŽIVOTA NA ZEMI, OTÁZEK EKOLOGIE, KLIMATU.. S TÍM VŠÍM NEPOCHYBNĚ SOUVISÍ I PŘÍSTUP LIDÍ KE STRAVĚ, KE ZDRAVÍ.. TEDY TÓ SOUVISÍ VŠE, JAK ZUZI, UVÁDÍTE V PROJEVU, TAKÉ A TÓ VELMI ÚZCE, SE VZDĚLÁVÁNÍM LIDU.. V UVEDENÝCH SMĚRECH.. BUDOU MUSET TSK VZNIKNOUT NOVÉ PŘEDMĚTY VÝUKY VE ŠKOLÁCH VŠECH STUPŇŮ. 
NO, FOTBALISTA ROLANDO PRÝ, JAK JSEM VČERA ČETL NA WEBU iRozhlas.cz či Novinky.cz OD STRČIL CO A COLU, A PIJE VODU.. :-) 
JÓ, TAKHLE i Lépe s TOU VODOU.. TO BUDE MUSET BÝT, CHCE LI LIDSTVO PŘEŽÍT SVOU VLASTNÍ PŘEDČASNOU ÚTRPNOU I S VÁŽNÝMI NEMOCEMI, SMRT.. 
STRAVA A NÁPOJE OVLIVŇUJÍ I MYŠLENÍ, I PŘÍPADNĚ NEVHODNÉ.. (.. například ALKOHOL..) UMÍ VYVOLÁVAT AGRESIVITU.. SOBECTVÍ.. 
Uvedl jsem zde jen VZOREC, ALE TAHLE CESTA JE SAMOZŘEJMĚ MNOHEM ŠIRŠÍHO ZÁBĚRU, I PRO VEDENÍ, VLÁDY, VLÁD, STÁTŮ. 
~~
Balada:
Přišla matka v úřední den ve středu, s asi tak 7letým synem starostlivě poprosit ŽLUTÉHO CÍSAŘE, aby jejímu synovi řekl, ať nejí sladké.. sladkosti. 
ŽLUTÝ CÍSAŘ ji vyslechl, podíval se na ni, na jejího synka, a řekl:
"PŘIJĎTE ZA TÝDEN V PÁTEK". 
Matka tedy se synkem se odebrala domů, a za týden v pátek znovu zpět do CÍSAŘSKÉHO PALÁCE. 
NEČEKALI. PO PŘEDSTOUPENÍ K VLÁDCI SE CÍSAŘ PODÍVAL NA CHLAPCE, A PRAVIL MU:
"NEJEZ SLADKÉ.. SLADKOSTI". 
Pak se podíval na matku, a rozloučil se s ní se slovy pokoje. Ona však nechápavě se zeptala.. TO JE VŠE ? PROČ JSI MÉMU SYNKOVI NEŘEKL TA DVĚ SLOVA UŽ MINULÝ TÝDEN ? NEMUSELI JSME SE TRMÁCET TAKOVOU DÁLKU ZNOVA DNES. 
ŽLUTÝ CÍSAŘ JÍ ODVĚTIL. 
"NEJPRVE JSEM MUSEL I JÁ PŘESTAT JÍST SLADKÉ, SLADKOSTI."
PO TÉ, S POCHOPENÍM, SE MATKA SE SYNKEM ODEBRALI K DOMOVU..

NO, NEJDE O TÓ, VE JMÉNU ZDRAVÍ, NEJÍST ZCELA SLADKÉ.. NIC SE NESMÍ PŘEHNAT.. TEDY ANI TA UMÍRNĚNIST V TOM.. 
UPRAVUJÍ TÓ INFORMAČNĚ VE SVÉM RECEPTÁŘI : www.ForHealthOne.blogspot.com 
Příklad: Čištěný bílý cukr způsobuje na úrovni energií například ,,oheň v mysli, v těle".. což se umí projevovat mnoha nemocemi i závažnými, i prozánětlivými..potažmo i způsobuje oheň v chování Lidí.. na Zemi i planetě.. Průmyslová fruktóza je v tom ještě o cca 30% horší.. 

PAK zde máme různé jednotlivce, i skupiny, provozující různé formy FAŠISMU.. SEGREGACI ŽEN I Z MOŽNOSTI GANDEROVĚ SE ROVNOMĚRNĚ, TEDY 50% I BEZ HRANIC, ÚČASTNIT PRACOVNÍCH POZIC KNĚŽEK, FARÁŘEK, V ORGANIZACI, KTERÁ SI ŘÍKÁ: CÍRKEV ŘÍMSKOKATOKATOLICKÁ.. CELOSVĚTOVĚ.. TOHLE VŠE SOUČTEM SAMO O SOBĚ MÁ POTENCIÁL MĚNIT MYŠLENÍ LIDÍ NA KVANTOVÉ ÚROVNI, I SVĚT, NEBLAZE, TAKOVÝM ZPŮSOBEM, KAM LIDÉ ANI DOHLÉDNOUT RADŠI NECHTĚJÍ. 
JEN SE PAK, TU A TAM DIVÍ, PROČ TÁMHLE, ČI ONDE NAPŘÍKLAD HOŘÍ, PROČ NĚKDO NĚKOHO ZNIČEHO NIC ZRANIL, ZABIL.. PROČ SE OTEPLUJE KLIMA, PROČ POPULACE STÁRNE, PROČ LIDÉ HOJNĚ NEMAJÍ ŽIVOT PARTNERSKÝ, PROČ SE AKTIVUJÍ VULKÁNY, PROČ SE ROZŠIŘUJÍ POUŠTĚ, PROČ TAJÍ LEDOVCE, PROČ SE LIDÉ CÍTÍ, NEJEDNOU, JAKO KDYŽ ŽIJÍ ŽIVOT NA POUŠTI I UPROST|ED SPOLEČNOSTI.. 

JAK VIDNO, NENÍ TOHO MÁLO, JE TÓ TAKOVÉ ZAMOTANÉ KLUBKO, KTERÉ JE MOŽNO, I NUTNO, ROZMOTAT.. ( A JE TOHO MNOHEM, MNOHEM I VÍCE V KLUBKU TOM..) K TOMU JSEM VYTVOŘIL WEB INFORMAČNÍ:

 www.NEW2SYS.blogspot.com 

KU POMOCI INFORMAČNĚ VŠEM.. 

Nuže, ZUZANKO A VŠECI.. 
DRŽÍM POMYSLNĚ RÉTORICKY
"PĚSTI PRO ŠTĚSTÍ", 
A AŤ SE DÍLO DAŘÍ, I V CÓ NEJLEPŠÍM ZDRAVÍ. 

**JESUS**KRISTUS**
          (**JIŘÍ**) 

Doslov k textu: ŽEL musím ale také konstatovat, že prezidentská kancelář, se svým webem i, nepůsobí několikrát po čas Mého psaní paní ZUZANCE ČAPUTOVÉ, PREZIDENTCE, důvěryhodně. Po Mojom jí několikerém psaní na tamní web mail prezidentský, kde byly a jsou uvedeny ode Mne i www Linky, například jako v tomto článku, Mi dnes z prezidentské kanceláře Slovenska odpověděli, že emaily s www Linky nezpracovávají z bezpečnostních důvodů, a že, nejspíš ty texty z www Linků jim mám poslat v PDF souboru.. No, jenže v nich mám taky www Linky, a i s nimi jen do Ledna 2021 by toho bylo cca 1400 stran formátu A4.. 

TEDY, TAKHLE SI KOMUNIKACI, KONVERZACI, V DNEŠNÍ DOBĚ, OPRAVDU NEPŘEDSTAVUJI. 

JENŽE, JAK VIDNO, LIDÉ TÓ TAK CHTĚJÍ MÍT. A TÓ ZDE POMÍJÍM DALŠÍ, UPLYNULÉ, NEBLAHÉ VŮČI SVĚTU, EXCESY PORTÁLU PREZIDENT..SK..V UPLYNULÝCH CCA  3 MĚSÍCÍCH.. TAKHLE TO FUNGOVAT NEMŮŽE. BYŤ SLOVA BÝVAJÍ I LÍBIVÁ, BYŤ I MŮŽE BÝT ZE STRANY NAPŘÍKLAD PANÍ PREZIDENTKY ZUTANY ČAPUTOVÉ UPŘÍMNÁ SNAHA MĚNIT SLOVENSKO,.. TÍM, A NEJEN TÍM, SVĚT K LEPŠÍMU. 

~~~


 

VOLBY PARLAMENTNÍ 2021.. VOLÍM: !!! PIRÁTY !!! Českou politickou stranu PIRÁTSKOU.


~~


~~


středa 2. června 2021

SVJATLANA CICHANOUSKA V PRAZE ( 6.5.2021 ).. VÍTEJTE, SVJATLANKO:-).. / Parlamentní volby 2021: !! VOLÍM PIRÁTY !! Českou politickou stranu PIRÁTSKOU.


"NOVÝ SYSTÉM" 
"POJĎME BUDOVAT~VYBUDOVAT
NOVÝ SYSTÉM :

~~~
CÍL=CESTA>SMĚR, KURS 
"PRO ŽIVOT.." NEZBYTNĚ JIŽ:


~~~
COVID 19
,,Maraton očkovací hlouposti"

MŮJ DÁREK
 informační VŠEM:


POKUD jde o Covid 19, JE DOBRÁ TRVALÁ PŘIMĚŘENÁ, PODLE SITUACE~SITUACÍ..
COBY PREVENCE MOŽNOSTÍ ŠÍŘENÍ SE NEMOCI.
~~~
16.6.2021:
Lidé by měli být mnohem obezřetnější vůči tomu, kdo a jak, co, VŮČI nim projevuje, či neprojevuje a projevovat by měl, zejména z politiků~političek.. a podle toho je volit, případně i sesazovat z politických funkcí, a to i třeba v průběhu volebních období, zákonným prostředky, včetně využití například ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN o tom, že LID má právo vstoupit i do odboje za obranu LIDSKÝCH PRÁV, LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI. 
TÓ, CO V ČR PŘEDVÁDÍ UŽ PO cca ČTVRT STOLETÍ ČESKÁ POLITICKÁ ,,(NE)REPREZENTACE, FAŠISMUS VŮČI LIDU, TO SE VYMYKÁ NAPROSTO JAKÝMKOLI POKUSŮM O POCHOPENÍ TOHOŤ ZDRAVÝM ROZUMEM. 
V ČESKÉM PARLAMENTU, V SENÁTU, JSOU STÁLE TITO FAŠISTÉ, FAŠISTKY
(VYJMA LIDU KOREKTNÍCH
PIRÁTŮ, 
KTEŘÍ S TÍM OPRAVDU NEMAJÍ NIC SPOLEČNÉHO, A JEN SE DOPOSUD SNAŽÍ POMÁHAT LIDU) 
TENHLE FAŠISTICKEJ ,,VÝKVĚT"
JE ,,KORUNOVANEJ" ANDREJEM BABIŠEM S MILOŠEM ZEMANEM, KTEREJ MU DAL ČESKOU REPUBLIKU COBY FAŠISTIC PROTEKTORÁT SVOU TRAFIKU. 
ANDREJ BABIŠ SE NARODIL DNE 
2. ZÁŘÍ 1954, 
JE TEDY, krom jiného, NAROZEN, 
NEJSPÍŠ V ROCE DRAKA. 
DRAK MÁ, ANDREJI BABIŠI, BÝT KU POMOCI DRUHÝM, OSTATNÍM, JAK A KDE JEN MŮŽE. TY SI, ANDREJI, VYZOBÁVÁŠ V ŽIVOTĚ JEN TÓ, CO TEČE DOTAČNĚ, EURODOTAČNĚ, LŽEŠ VŠEM, ŽE TÓ NENÍ PRAVDA, 
A KÁLÍŠ NA NĚ. JEN SI HONÍŠ RÁDOBY POLITICKÉ BODY. NECHÁVÁŠ MNOHO LIDÍ TRÁPIT BEZDOMOVECTVÍM, A JÉ TI TÓ ŠUMÁK. (O SOBĚ NA WIKIPEDII KU DNEŠKU PŘI TOM PÍŠEŠ BÁCHORKY O TOM, ŽE MÁŠ ČISTÉ JMĚNÍ 
TAKŘKA 5 BILIONŮ USD.) 
JSI TAK FAŠISTA VŮČI ČESKÉMU LIDU, VE STOPÁCH TVÝCH POLITICKÝCH V PŘEDCHŮDCŮ. 
JSI, ANDREJI BABIŠI, 
OSTUDA.. , ZNEUCTIL JSI
TAK POJEM:
ZNAMENÍ: DRAK . 
(A POKUD NÁHODOU BYS NEBYL NAROZEN V TOMTO ZNAMENÍ, STEJNĚ JSI
 FAŠISTA VŮČI LIDU NA N'tou.) 

~~
A BYLO BY VELMI FAJN, ŽÁDOUCÍ, 
KDYŽ BY SE
ČESKÁ REPUBLIKA NEANGAŽOVALA V PRODEJI ZBRANÍ DO ZEMÍ VÁLEK, TYPU AFGHÁNISTÁN, POKUD TÓ NENÍ VYSLOVENĚ ZA ÚČELEM NUTNÉ OBRANY, PREVENCE PŘED NAPADENÍM OBYVATEL. JSME "LENY EU, NATO, TAK I TAKOVÉTO EVENTUÁLNÍ ,,ZÁMĚRY" BY ČESKÁ VLÁDA, POLITICI, MĚLI TAKTO KOMUNIKOVAT, A NE PODNIKAT DO TAKOVÝCHTO ZEMÍ TAKOVÉHLE SI SÓLO AKCE. ČEŠTÍ POLITICI SI NEVÍ RADY DOPOSUD S TÍM, JAK SE POSTARAT O ŘÂDNÝ CHOD ČESKÉ REPUBLIKY, TAK AŤ SE NESEROU DO PRODEJE ZBRANÍ DO TAKOVÝCH LOKALIT. TI, KDOŽ NEUPOSLECHNOU, MOHOU MÍT, A TAKŘKA NEPOCHYBNĚ ZÁHY BY MĚLI NA SVĚDOMÍ KREV, ŽIVOTY TAMNÍCH ZNESVÁŘENÝCH BLIŽNÍCH. 

~~~
14.6.2021
..Summit NATO..
dnešní (nejen) 
POJEM: "PRÁVNÍ STÁT" ?
CO JE TÓ ?
ARCHA NOEMOVA snad ?? 
(KRETÉNI SADISTIC-FAŠISTIC i ANTIKRIST RÁDOBY KARTEL MAFIA
I Hitler ustanovoval své zákony, své #PRÁVO#, COBY RÁDOBY ŘÍŠSKÝ VŮDCE, I FEUDÁLOVÉ, I KOMUNISTÉ I ČÍNŠTÍ, I JINÍ, I PUTINŮV REŽIM 
V RUSKU, I REŽIM LUKAŠENKA
MĚLI A MAJÍ  SVŮJ PRÁVNÍ SYSTÉM, 
V NĚMŽ JE OBSAŽENO, JSOU OBSAŽENA, FORMULE TYPU ,,PRÁVA", OVŠEM..JIMI USTANOVENÁ, KU OBRAZU JEJICH. 

**
BEZ: "APLIKACE SYSTÉMŮ" 
(bez jejich aplikování~instalace jich~instalování jich)
**MÉHO PÍSMA**, **SLOV**, **NÁZVOSLOVÍ**, **POJMŮ**, 
**V POZITIVNÍM DUCHU**, 
SI KAŽDÝ, KAŽDÁ,
 MŮŽE MYSLET, ŽE V LIDSKÉM SPOLEČENSTVÍ MÁ PRÁVO SMÝŠLET O PRÁVU  ,,PO SVÉM", PODLE NAPŘÍKLAD TOHO, JAK SE KDO KDY I ZROVNA VYSPÍ..
VYZNAVAČI NAPŘÍKLAD ISLÁMSKÉHO STÁTU SI I MYSLÍ, 
ŽE PRÁVNÍ STÁT ZNAMENÁ, 
ŽE KDOKOLI SE NA NĚ I BYŤ JEN KŘIVĚ PODÍVÁ, NEBÓ I NEPODÍVÁ, TOMU JE NUTNO, MOŽNO, I TŘEBA UŘÍZNOUT HLAVU.. RADIKALIZOVANÍ ISLAMISTÉ SI DLE SVÉHO POJETÍ PRÁVA MNOHDY MYSLÍ, ŽE JE NUTNO PODNIKAT 
I PUMOVÉ, SEBEVRAŽEDNÉ, ÚTOKY NA OSTATNÍ BLIŽNÍ..ČEŠTÍ POLITICI, POLITIČKY (VYJMA VŮČI LIDU KOREKTNÍCH PIRÁTŮ) SI UŽ PO ČTVRT STOLETÍ MYSLÍ, ŽE JE JEJICH PRÁVO PROVOZOVAT NA ČESKÉM LIDU EXEKUČNÍ (EXEKUČNĚ EKONOMICKO SOCIÁLNÍ) FAŠISMUS
..například..
~~~
14.6.2021:
VARUJI VŠECHNY VLÁDNÍ REŽIMY SVĚTA PŘED TÍMTO: KOSMOS SE NEDÁ OBLBNOUT JAKÝMKOLI DRUHEM FAŠISMU. FAŠISMUS JE ENERGIE DESTRUKTIVNÍ, I SMRTI. ENERGIE KOSMU JSOU "SPOJENÉ NÁDOBY", 
JAKÓ ENERGIE KAPEK, PROUDŮ VOD, V JEZERECH, V OCEÁNECH.. 
STVOŘITEL VEŠKERENSTVA ( V MOJÍ JEDNOTĚ VŽDY S NÍM ) OBRACÍ, OBRÁTÍ, FAŠISMUS NA ZEMI,
~ V KOSMU, TEN, V PRACH. DO POSLEDNÍHO ZRNKA PRACHU TOHOŤ. 
MNOHEM LEPŠÍ PRO  
" HOMO SAPIENS " 
JE, A BUDE I NADÁLE, 
KDYŽ SE PŘÍPADNÝCH VZORCŮ PROJEVŮ FAŠISMU
VZDAJÍ, 
KDYŽ OD, TAKOVÝCHTO SVÝCH PROJEVŮ, CHOVÁNÍ, VZORCŮ SMÝŠLENÍ, 
UPUSTÍ. 
~~~
11.června 2021:
Na blogu zde píši, nejednou, 
O FAŠISMU SOUDOBÉM. 

ČESKÁ REPUBLIKA
JE PRODCHNUTA ŽEL HOJNĚ FAŠISMEM, ZEJMÉNA POLITICKO INFORMAČNĚ MEDIÁLNĚ, 
S PŘESAHEM DO ZAHRANIČÍ. 
NENÍ malý FAŠISMUS a velký. 
FAŠISMUS JE JEN JEDEN. JE TO JEDNA ENERGIE. UMÍRAJÍ, ČI JINAK SE TRÁPÍ, PŘI TOM LIDÉ, I KDYŽ BY TO ŠLO JINAK, I KDYŽ BY NEMUSELI. 
FAŠISMUS JE I NÁSILÍ, I FYZICKÉ, I PSYCHICKÉ, PÁCHANÉ NA DRUHÉM~NA DRUHÝCH. 
VÍM VELMI DOBŘE, O ČEM PÍŠI, NEBOŤ, NAPŘÍKLAD V MÉM I SOUČASNÉM ŽIVOTĚ JSEM SI PROŠEL, OD ÚTLÉHO DĚTSTVÍ, MNOHÝM NÁSILÍM VŮČI MNĚ, MNOHÝM PROJEVŮM FAŠISMU. 
( Chcete příklad ? 
Tož, třeba, například, jeden z mnoha asi tisíc.. KDY jsem usnul v 1.lavici s hlavou na lavici.. probudila Mne bolest za krkem, se kterým jsem pak nemohl pohnout cca 14dní. Od dětí, spolužáků, jsem se dozvěděl, že jsem obdržel od učitele bez upozornění rovnou ránu jeho malíkovou hranou na vaz, na krk, tedy ranou hranou ruky úderem karate. ) 

A CÓ JE MNOHEM HORŠÍ, ŽE SE TÓ.. 
FAŠISMUS.. ROZŠÍŘILO ŽE ŠIROKA, JEDINCI, KTERÝM JE TO TRPĚNO, KTEŘÍ TAK RUJNUJÍ SPOKOJENOST BLIŽNÍCH NA ZEMI. K TOMU SI MŮŽEME PŘIČÍST RŮZNÉ DALŠÍ PROBLÉMY, TYPU COVID 19, OTEPLOVÁNÍ PLANETY, A VYCHÁZÍ OBRÁZEK VELMI İ LIDSTVU, NYNÍ I DO BUDOUCNA, NEBLAHÝ, POKUD NEZMĚNÍ SVÉ MYŠLENÍ, CHOVÁNÍ, TEDY I ZPŮSOBY NAPŘÍKLAD PROJEVU, VZÁJEMNÉ I KOMUNIKACE.. 
Jsou Lidé, kteří tvoří hodnoty, a jsou i tací, kteří se, například, uspokojující vyhazování vymačkaných citronových slupek z okna, jako například Můj soused.. Jsou i tací, kdož se uspokojující MALBOU..OBRÁZKOVÁNÍM 
PENISŮ, I RŮZNÝCH VELIKOSTÍ, TŘEBA I NA DĚTSKÉM HŘIŠTI (trestní oznámení připravuji). 

Například.. 

**Jiří**
~~~
11.června 2021:
**Moje Písmo** ve_zdejší i, 
je souborem, nástrojem, notami, 
nejen
jak zachránit Lidskou civilizaci
Homo Sapiens
v rámci přirozeného vývoje, evoluce, KOSMU..DÁT tím PROSTOR DUŠÍM I, K JEJICH VÝVOJI, ROZVOJI, KU DALŠÍMU Bytí JEJICH, 
ŽIVOTU JEJICH DALŠÍMU V KOSMU.. 
NO, přesto jsou mezi námi TACÍ, kteří v rámci svých eg, i Rádoby mocichtivých, nejen Moje texty, ale i Mne se snaží snižovat, i přepisovat, očerňovat.. Ovšem, píši o universálních ZÁKONECH KOSMU, o pravdách, opírajících se o ně, vycházejících z nich. Na tó mno nikdo NIC NEZMĚNÍ. JEDINĚ MOHOU LIDÉ PROFITOVAT Z MÝCH TEXTŮ, 
V POZITIVNÍM DUCHU, 
TI, KDOŽ JSOU ZLOMYSLNÍ PAK MUSEJÍ POČÍTAT S DŮSLEDKY NAD TÍM, S TRESTEM, S TRESTY STVOŘITELE, KOSMU. 

TO MÁTE, například, jako s Mým článkem o významu barev.. v životě Lidském, a jak život barvy stimulují, i události v něm..
I přes Má varování bývají LIDÉ nepoučitelní, a pak se diví, nejen oni, ale i jejich blízcí, i okolí širší.. SVĚT. 

TAK se rozhlédněte v přírodě, 
například,
jaké barvy, prvky, kdy a kolik jich, vidíte,
a jaké při tom máte pocity.. 

například. 

Nó, je však otázkou, jak, kdy, a na co, tu, kterou pravdu.. barvu..slovo~slova.. kdo použije~používá, 
či zneužívá. 
Stejně tak JE TÓ SE VŠÍM. 

~~~
11.června 2021:
JAK VYPADAJÍ NEJVĚTŠÍ WEB FAŠISTIC ADMIN ZPRAVODAJSKO-REKLAMNÍ KRETÉNI ? 
VZOROVĚ, V ČR, NA ZEMI PLANETĚ, NIC OJEDINĚLÉHO, TEDY NAPŘÍKLAD TAKTO:


RÁDOBY ZESMĚŠŇUJÍ, DEHONESTUJÍ, MIMO JINÉ,
 VE SNAHÁCH SVÝCH, BLIŽNÍHO, BLIŽNÍ, postKGB FAŠISTICKO OBSKURNĚ, 
A SAMI RADŠI, SRABI TITO, NEMAJÍ ANI NA SVÉM WEBU K DNEŠKU UVEDENÝ ANI KONTAKT PRO VEŘEJNOST.. NORMÁLNÍ, OBYČEJNÝ, BEZ NUTNOSTI S NIMI OBCHODOVÁNÍ, TEDY TYPU: INFO@SEZNAM.CZ. 
Z FAŠISTICKÉHO
HOVADSTVÍ TOHOŤ, 
SE NEJEDNOU ČLOVĚKU UMÍ UDĚLAT, DĚLAT, NEVOLNO AŽ K ZBLITÍ. 
ANI ZA MÁK TEDY NELZE HOVOŘIT 
O TOM, ŽE BY DISPONOVALI TITÓ
JAKKOLI, JAKÝMKOLI SI
RÁDOBY například VÉVODSTVÍM. 
KRETÉNI FAŠISTIC KARTEL ANTIKRIST MAFIA KLAN TEN NA ZEMI PLANETĚ. TO PŘED TÍM, NEŽ BUDE ZCELA FAŠISMUSMUS NA ZEMI, HNUS TEN, OBRÁCEN STVOŘITELEM VEŠKERENSTVA (V MOJÍ JEDNOTĚ VŽDY S NÍM) 
V PRACH. 

~~~
8.června 2021:
MOJE VAROVÁNÍ VŠEM V ČR.. , TAKÉ PODĚKOVÁNÍ :
DĚKUJI JANĚ MALÁČOVÉ, SOUČASNÉ MINISTRYNI MPSV ZA TÓ, JAK ZVLÁDLA SE EKONOMICKO SOCIÁLNĚ, STAROSTLIVĚ, POSTARAT O LID, O LIDI, V UPLYNULÉM OBDOBÍ TĚŽKÉHO JIM PRŮBĚHU PANDEMIE COVID 19. 
DĚKUJI ALENĚ SCHILLEROVÉ, SOUČASNÉ MINISTRYNI FINANCÍ, ŽE NA UVEDENOU EKONOMICKO SOCIÁLNÍ, NEZBYTNOU, POMOC LIDU ČR JANĚ MALÁČOVÉ UVOLNILA PENÍZE. TO SE JISTĚ EKONOMICKO SOCIÁLNĚ VRÁTÍ, V PODOBĚ "ŽIVOTA".
DĚKUJI OLZE RICHTEROVÉ
 Z PIRÁTSKÉ STRANY, ŽE ZE SVÉ POZICE SOCIÁLNÍHO KLUBU V PARLAMENTU ČR UVEDENÉ DĚNÍ POMÁHALA STIMULOVAT, 
TÍM I SPOLUORGANIZOVAT. 

DĚKUJI LIDEM ZE ZDRAVOTNICTVÍ,
A PŘÍBUZNÝM PROFESÍM, I Z ŘAD VĚDECKÉ OBCE, ZDRAVOTNÍM SESTRÁM, LÉKAŘŮM, LÉKAŘKÁM, 
ZA JEJICH OBĚTAVÝ ŽIVOT, ZA STAROSTLIVOST, ZA PÉČI O LID, NEJEDNOU TAK I S NASAZENÍM VLASTNÍHO ZDRAVÍ, VLASTNÍHO ŽIVOTA. 
DĚKUJI BEZPEČNOSTNÍM, ARMÁDNÍM SLOŽKÁM, LIDEM 
V NICH, KTEŘÍ ROVNĚŽ SVÝM OBĚTAVÝM ŽIVOTEM POMÁHAJÍ SITUACI ZVLÁDAT, VE SNAZE I MÍT PANDEMII POD KONTROLOU. 

DĚKUJI PRACOVNÍKŮM, PRACOVNICÍM, OBCHODU..
V DOPRAVĚ A DALŠÍM.. V TAK ZVANÉ PRVNÍ LINII, BEZ KTERÝCH BY NEBYL ŽIVOT, ZEJMÉNA MĚSTSKÝ, OBECNÍ, ROVNĚŽ MOŽNÝ, ANI ZA PANDEMIE, ANI BEZ NÍ. 

VAROVÁNÍ:
Jsou ve sférách České politiky tací,
 i křiklouni, kteří vykřikují, že se nemělo uvolňovat to, či ono množství peněz na podporu LIDU, dle programů JANY MALÁČOVÉ, která je za pochodu ustanovovala, stanovila. UPOZORŇUJI, ZEJMÉNA V TOMTO PŘEDVOLEBNÍM OBDOBÍ, ŽE TITO KŘIKLOUNI JSOU OBVYKLE FAŠISTÉ, KTEŘÍ BY ZŘEJMĚ NECHALI LID ZHYNOUT HLADY, A POUMÍRAT NA COVID, NEŽLI ABY UVOLNILI DOČASNĚ PENÍZE NA POTŘEBNOU POMOC LIDU. 
VARUJI TAKÉ PŘED FAŠISMEM I PŘED TÍM EXEKUČNÍM, PŘED FAŠISTY 
V POLITICE, JAKO JSOU NAPŘÍKLAD:
PETR NEČAS 
A MNOZÍ DALŠÍ.. 
PO FAŠISTIC STYLLE VŮČI LIDU PINK, 
PO FAŠISTIC STYLLE VŮČI LIDU PONG,
(*Vyjádření Miloše ZEMANA pro Český rozhlas, směrem k Českým BEZDOMOVCŮM, I OBĚTEM TĚM JEHO EXEKUČNÍHO FAŠISMU..) 

~~~
7.června 2021
V návaznosti na rozhovor Jurečky z KDU ČSL pro Český rozhlas .. MOJE RECENZE k tomu rozhovoru:
Jurečko, z KDU ČSL, NENAMÁHEJ SE VYCHVALOVAT FAŠOUNY ODS. VŠICHNI VIDÍME, CO NAPÁCHALI, SPOLU S VÁMI. KDU ČSL JEN ČTVRT STOLETÍ SI PROPLOUVÁ TIŠE MEZI NIMI, ABY NÁHODOU NĚKDE JSTE NEBYLI PŘÍLIŠ AKTIVNÍ VE PROSPĚCH LIDU, FAŠISTICKÁ ŠPÍNO ODS, KDU ČSL, A VŠECH OSTATNÍCH, KDOŽ K UVEDENÉMU FAŠISMU NEJEN MLČELI, ALE I TAK PŘISPĚLI, MOŽNÁ I PRO NĚJ ZVEDLI RUKU
( TÓ SE NETÝKÁ NIC Z TOHO VŮČI LIDU KOREKTNÍCH PIRÁTŮ ), 
!!! ZALEZTE
A NEDOVOLUJETE SI DRZE JEŠTĚ 
PO TOM VŠEM SE VZÁJEMNĚ VYCHVALOVAT, PO FAŠISTICKO KRETÉNSKU !!! 

~~~
5. června 2021
,, Miloši Vystrčile, 
předsedo senátu ČR"
SOUČASNÝ 

A CELÉ ODS, ČTVRT STOLETNÍ, DOPOSUD.. VŮČI ČESKÉMU LIDU,
NIČÍM POD KOBEREC NEZAMETEŠ.
TO SI PIŠ.. ZAPIŠ. 
Miloši Vystrčile, komu nejde z úst pojmenovat hodnoty LIDSKÁ PRÁVA, LIDSKÁ DŮSTOJNOST, HUMANITA, 
ve smyslu výše uvedeného LIDSKOPRÁVNÍHO DOKUMENTU, kdo se omezuje na pojem: Základní práva.. takový člověk MÁ poněkud FAŠISTICKÝ PROBLÉM VNITŘNÍ VŮČI OKOLNÍMU SVĚTU, I KDYŽ BY CITOVAL TŘEBA CELOU BIBLI Nazpaměť. I když by se oháněl jménem Václava Havla o sto šest. A že takových Lidí, ŽEL s takovýmto problémem,
v politice, ZATÍM, JE. 

SVJATLANKA CICHANOUSKÁ, 
opoziční vůdkyně, a Mnou UZNANÁ prezidentka Běloruska
JE ZLATÍČKO NEBES, RÁJE.

Dále:
podporuji:
( 14, 16 hodin pracovní doba například v parlamentu? 
To mohou vymyslet, a provozovat, jen muži, kteří si přijdou domů sotva ,,odfrknout", a celé dny mezi sebou soutěží, hádají se, i sem tam se poperou, i válčí.. například..a cítí se při tom, na i nepohodlných židlích veledůležitě. 
Kam dospěl svět testosteronový, uválcovávající estrogenu? 
To vidíme, VŮKOL..China, KGB, PostKGB Putinismus, RŮZNÉ FORMY, PROJEVY FAŠISMU, BEZDOMOVECTVÍ, BÍDA.. NEGRAMOTNOST V ZÁKLADNÍM PRÁVNÍM, LIDSKOPRÁVNÍM, OBČANSKÉM VĚDOMOSTNĚ 
TAKŘKA VŠUDYPŘÍTOMNĚ
MINIMU..Z TOHO PLYNOUCÍ I ZKÁZU TAK SEBE SAMA NA ZEMI PLANETĚ
"HOMO SAPIENS".
!!! TO MUSÍ SKONČIT..PŘESTAT !!! 
NENÍ ČASU NA ZBYT. ) 


~~~

PARLAMENTNÍ VOLBY 2021>VOLÍM:



PROČ ? 


~~~
 Pro přepnutí si tohoto BLOGU 
ve Vašem mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
pro PC i v mobilu klikněte

~~~
3. června 2021: 
ZEMŘELÍ V ČR NA COVID 19
jejich počet dle statistik 
(webu zpravodajství) 
včerejších = 0 ( NULA ) .
!!! HURÁ !!! 😌

~~~
Téma: KULTURA
Moje krátká recenze
ku prezentaci například divadla 
Na Jezerce v Praze:
Související: Odpověď na otazník Járy Duška :
Járo Dušku,..PROČ ? 
PROČ například skořápka ořechů černých ZDRAVÝCH ZŮSTÁVÁ 
V BARVĚ i SVÉ !? :
PROTOŽE
.. například.. 
LIDÉ SI ČASTO PLETOU NORMÁLNÍ MEZI LIDSKOU SLUŠNOU, VLÍDNOU, KOMUNIKACI, NAPŘÍKLAD, 
S I PONĚKUD ZKAŽENO OBSKURNÍM I PLEZÍREM NA ÚKOR ZÚČASTNĚNÝCH DRUHÝCH NEJEDNOU S PLEZÍREM AŽ FAŠISTICKÝM, NEJEDNOU I ZA ÚČELEM SKRYTÉHO OTROKÁŘSTVÍ TOHO, NA KOMŽ TAK I PARAZITUJÍ, KOMUŽ NEJEDNOU TAK I VZALI JEHO OSUD, JEHO či JEJÍ, či JEJICH..ŽIVOT..LECKDY I V ROLI PRODEJNÉ DĚVKY ŠMÍRINGU V KGB FAŠISTIC I ANTIKRIST KARTEL MAFII KLANU, KLANŮ..JAKO NAPŘÍKLAD PRODEJNÉ DĚVKY FACEBOOK.COM POLITICKÝM OBJEDNÁVKÁM CENZURINGU, I CELKEM FAŠISTICKO GESTAPÁCKY DRSNÉHO..
NA TOHLE, JÁRO DUŠKU,
OPRAVDU ANI TRPĚLIVOST, TO SLEDOVAT, BÝT TOHO SOUČÁSTÍ, OPRAVDU ANI ZDRAVÍ MÍT NEMUSÍM, NEMÁM. 
NO, a co se prezentace týká Divadla Na Jezerce, a zmínek o mužských rolích v podobě přestrojení za ženu, i co se fotek takových tých týká, musím konstatovat, že z takovéto prezentace se Mi vždy dělává NEVOLNO. 
Umím pochopit LGBT, 
ale pokud jde o divadlo, a jeho prezentaci, kterou jsem shlédl, jde o poněkud lacinou STUPIDITU Leč, i na hraně s mravní výchovou dětí, mládeže.. CO SI ASI TAK TY DĚTI MAJÍ MYSLET, PŘI SHLÉDNUTÍ TAKOVÝCH například FOTEK? PŘI KTERÝCH SE JIM, STEJNĚ JAKO MNĚ, MŮŽE, A CELKEM I POCHOPITELNĚ, DĚLAT NEVOLNO ?? Jane Hrušínský a spol.. 

**JIŘÍ**
~~~

Twitter s Petrem Pavlem a Smejkalem

https://mobile.twitter.com/general_pavel/status/1399783096132722697/photo/1

Petře Pavle..generále, klíďo si po těch více jak 30 tisíci mrtvých na Covid 19 začni ,,výhledově se Smejkalem".. tedy s opožděním více jak 1 roku, připravovat ,,krizový plán" podle Mých kvót.. Mého VZORCE výše.. protože TÓ JE NAPROSTÝ ZÁKLAD, ALE NEHRŇ SE NA POST PREZIDENTA ČR. TOLIKÓ MOJE DOPORUČENÍ. A CÓ SE TÝKÁ TOHO SMÍCHU NA FOTCE TVÉHO SE SMEJKALEM, PO TOM ARMAGEDONU, (V RÁMCI I V TWEETU UVEDENÉHO TÉMATU) , JE NAPROSTO NEVHODNÝ. JSTE, OBA I SE SMEJKALEM, TAK, POKRYTCI. **JIŘÍ**


středa 26. května 2021

"TUTI".. TÉMA: MASÓ, NEBÓ TEE, TEA.. ( ČAJ ) ?

" JE DOBRÉ VĚDĚT, 
CÓ ČLOVĚK V ŽIVOTĚ CHCE, 
CO NECHCE, 
A ZDALI JE TÓ 
I CHOVÁNÍ, I MYŠLENÍ, ČINY, 
V SOULADU 
S
" KOSMICKÝM ŘÁDEM." 

~~
Pro přepnutí tohoto BLOGU v mobilu
na CELISTVOU verzi OBRAZOVKY
 pro PC i v mobilu klikněte

~~
31.5.2021:
MŮJ DNEŠNÍ VZKAZ VLÁDĚ ČR, 
také v ní speciálně Adamu Vojtěchovi.. 
Ad1) Vidíte, že Můj VZOREC pro rozvolňování antiCovid19 opatření, uvedený výše, na jehož Mnou ustanovenou denní kvótu nově nemocných na Covid 19, se ČR ještě ani nedostalo, FUNGUJE. Ideální stav je 0 (NULA) mrtvých v ČR 
denní 
úmrtnosti na Covid 19.
Vrchní správní soud prý rozhodl situačně, že v podstatě má být vše i PŘEKOTNĚ, rozvolněno. 
VARUJI VÁS, A VŠECHNY: TOHLE SE MŮŽE STÁT, A POMĚRNĚ I BRZY, OPĚT COVID 19 ČR SMRTONOSNÝM ARMAGEDONEM. 
Adam Vojtěch zmínil, pro možnost vlády ČR pracovat s protiCovid19 opatřeními, 
NUTNOST ZMĚNIT PANDEMICKÝ ZÁKON. 
TAK TÓ TEDY UDĚLEJTE ! A POKUD MOŽNO, HNED. NENÍ ČASU NA ZBYT, DŘÍVE, NEŽ ZASE BY ZAČAL NARŮSTAT DENNÍ POČET NOVĚ NEMOCNÝCH I ZEMŘELÝCH. VRCHNÍ SPRÁVNÍ SOUD..SOUD..KTERÝ ROZHODL O ROZVOLNĚNÍ VŠEHO, NEVZAL NA ZŘETEL, PŘI ROZHODOVÁNÍ, ZÁKLADNÍ LIDSKÁ PRÁVA: PRÁVO NA ŽIVOT, V CÓ NEJLEPŠÍM ZDRAVÍ, DŮSTOJNÝ, A ŽE ADMINISTRATIVA STÁTU.. LIDU.. TEDY VLÁDA VE SLUŽBĚ LIDU, MÁ POVINNOST K TOMU KAŽDODENNĚ, TRVALE, VYTVÁŘET PODMÍNKY. 
POKUD BY TEDY ZNOVU V ČR NASTAL PO ROZVOLNĚNÍ SOUČASNÉM COVID 19 ARMAGEDON, JAKO JSME TÓ MĚLI V ČR V UPLYNULÉM ROCE, TENTOKRÁT BY FAŠISMUS TEN ŠEL, ZODPOVĚDNOST ZAŇ, NA ÚČET, NA VRUB, SOUDU, KTERÝ O PŘEKOTNÉM ROZVOLNĚNÍ ROZHODL. 

AD2) V NÁRODNÍM PLÁNU OBNOVY VLÁDY Z cca 1 billion CZK NEVIDÍM NIKDE ZMÍNKOU O PLÁNOVANÉ VÝSTAVBĚ OBECNÍCH (STÁTNÍCH) BYTŮ, BYTŮ BEZBARIEROVÝCH.. ANI ZMÍNKOU O VÝSTAVBĚ BYŤ I JEN 1 (jednoho) TAKOVÉHO BYTU.. 
,,TAKOVÝ PLÁN OBNOVY"
VŮČI ŽIVOTU LIDU FAŠISTICKO SOBECKÝ, 
HESLO TOŤ, OPĚT JISTĚ MNOHA SMĚRY HLAVNĚ A STŘETOZÁJMOVĚ, ( I NAPŘÍKLAD VE STYLU DCEŘINEK AGROFERTU ČERPAJÍCÍCH STAMILIONY V OBLASTI SPRÁVY HMOTNÝCH REZERV ČR ) PARTICIPAČNĚ EURODOTAČNÍ.. 
SI STRČTE DO ŘITI !! 
A NEBÓ DO NĚHO ALESPOŇ PŘIHOĎTE 
1,2 až 2,4 bilionu CZK na výstavbu těch bytů ( možno výstavbu též nahradit odkupem bytů státem  od soukromých majitelů se zastropováním nájemného na limit cen nájmů maximálně v cenách současných obecních bytů.. tedy DŮSTOJNÉHO DOSTUPNÉHO BYDLENÍ VŠEM. 

**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**)

~~
~~

Dáš si: maso, nebo čaj ?

Aneb i: 

FAŠISMUS versus BETLÉM






.. například.. 


.. A.. JAK.. ?..
( brouku, 
mandelinko.. 
beruško, sluníčko..) 

~~~
MOJE TIPY
NA DO ÚŘADU PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY:


~~
Doufám, že LID ČR neudělá hloupost, hlouposti, typu, navrácení se volebně ve stylu zpět o 30 let, 
nebo tu chybu, aby volil kohokoliv, kdo si sedí v senátu.. v politice, moc nevystrkuje nos,
 o LID se nikdy nepere, kromě svých volebních kampaní, jen si je na svém teplém místečku.. 
tohle jsou móresy současných politiků.. samozřejmě i s akademickým vzděláním, tituly. Varuji však také před osobou
 Miloše Vstrčila z BABIŠINCE. Tento člověk NESMÍ být prezidentem ČR NIKDY. 
ZASTÁVÁ TRVALE, FAŠISTICKOU POLITIKU VŮČI ČESKÉMU LIDU, NEHNUL NIKDY PRO ZMĚNU V TOMTO ANI PRSTEM. Sice si umí stěžovat, jaký je chudinka, se svým i senátorským platem, byl v Tchaj Wanu.. ALE PRO LIDI V ČR NEHNUL DOPOSUD ANI BRVOU. (Alespoň tedy takovou informací nemám, že by se snažil zvrátit fašismus v ČR. )

MUDr. JAN HNÍZDIL TRVALE PROSAZUJE ZDRAVÝ CELOSTNÍ PŘÍSTUP K ČLOVĚKU, K LIDEM.. OBDOBNĚ, JAKO JÁ. 

MUDr. MILAN KUBEK JAKO JEDINÝ ČLOVĚK,
 JAKOŽTO I ZÁSTUPCE VŠECH LÉKAŘŮ V ČR, COBY PREZIDENT ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY, DLOUHODOBĚ OD ZÁŘÍ 2020 INTENZIVNĚ V TELEVIZI CHTĚL UBRÁNIT ČESKÝ LID PŘED ZBYTEČNÝM UMÍRÁNÍM, SLOVY O NUTNÝCH PROTICOVIDOVÝCH OPATŘENÍCH, VEDLE SLOV **MÝCH** OD DUBNA, 
V SYNERGI I S NIMI. 
ČESKÁ VLÁDA NAŠE SLOVA IGNOROVALA, DO ÚNORA 2021..viz texty níže. VÝSLEDKEM JE cca o 28 TISÍC ZBYTEČNĚ MRTVÝCH ČESKÝCH OBYVATEL OD KVĚTNA 2020 DO KVĚTNA 2021, A TÓ I PŘESTO, ŽE JSEM V DUBNU 2020 VAROVAL VLÁDU, MÉDIA, ABY VLÁDA NEROZVOLŇOVALA.. viz Moje texty níže. 

LIDÉ, KTEŘÍ SE NIKDY OSOBNĚ NEPOSTAVILI, NEPOPRALI TAK ZA NÁROD, NEMAJÍ BÝT PREZIDENTEM, PREZIDENTKOU.
CO BY ASI TAK "TAKOVÍ" PŘEDVEDLI ? 
TAKOVÉHO PREZIDENTA, 
TAKOVOU PREZIDENTKU, 
ČESKÝ LID >>NEPOTŘEBUJEME !! 

A TAKÉ JSOU I TACÍ, AŤ UŽ BÝVALÍ KOMUNISTÉ, ČI NEKOMUNISTÉ, KTEŘÍ JSOU VIDĚT NA VEŘEJNOSTI ZA CELÝ ŽIVOT AŽ TEHDY, KDYŽ SI MYSLEJ, ŽE PREZIDENTSKÝ  PLAT, PREZIDENTSKÁ PENZE, AŽ DO SMRTI, BY MOHLO BÝT DOCELA FAJN SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ, A TAK SE UKÁŽOU, A PRO NESOU KAMPAŇOVĚ TU A TAM PÁR VĚT, TŘEBA V TELEVIZÍ, V RÁDIU, ČI SE ZASTAVÍ NA NĚJSKÉ BEZPEČNÉ, POLICIÍ HLÍDANÉ, DEMONSTRACI..například.

17.5.2021:
Petr Pavel, armádní generál, dnes prohlásil, dle Českého rozhlasu, že: ,, Cílem Hamásu je Izraeli způsobit co největší škody ".. Generále Pavle, TO PŘECE VÍME VŠICHNI. 

~~ 

Současné POJETÍ jich provozovatelů pojmů například: 

SEZNAMKY v ČR.., POLITIKA v ČR..,

( NÓ..NEJEN pojmů TĚCH.. LECKDY ) 

Jim PREJ" Líznutech" i bývá.. i prý LÍTO, 

jenže

 musej PREJ bejt i z něčeho Živí. 

ŽE ? Ve stylu i nejednou KGB Šmíringu, Zvráceností i.. Co by neudělali pro trochu peněz.. 

Jo, žasnu, leckdy, co všechno jsou Lidé ochotni, schopni, dělat, udělat, provozovat,  A: JAK..

Klasikou dnes je i pletení si například pojmu: " ZEMĚDĚLSTVÍ " s pojmem: JATEČNÍ ,,PRŮMYSL". 

A TÓ ŽIJEME PRÝ V 21.století.

A NA ULICI MĚST, OBCÍ, SE "VÁLEJ
"TANEČNÍCI~TANEČNICE~ŽIVOTA" 
NEJEN Z CELÝ PRAHY, 
V TLAČENICI I TÉ, 
které LÁSKA, LIDSKÁ, NELASKÁ..

.. například.. 

JE LIBO: TEE ~ TEA ~ ČAJ ? 

~~

**JESUS**KRISTUS**

~~~ 


úterý 25. května 2021

PODPULTOVKA: ŘEKNI "A"..



MÁŠ

ODE **MNE**
i
"MODRÉ z NEBE" 

~~~
 

"TUTI".. BLOG: "Melodie, muzika, kterou ANI V RÁJI běžně NEMAJ.. PODPULTOVKA.. TUTOVKA" :

 SLEDUJTE TAKÉ:
( například )

( aktualizováno dne: 25.5.2021 )

~~~

TÉMA:
( například.. ) 

DINO + ČESKÁ POŠTA + ČESKÁ TELEVIZE + ČESKÝ ROZHLAS
( například, coby VZOREC ČR ) 
SOUČTEM
RÁDOBY ZLATOKOPECKÉ ELDOŘÁDÍ 
V RÁDOBY STYLU JEJICH, 
TEDY 
V LÁSCE "DINO+ MÍT"  ) 
(SPOLU S A SPOL 'XYs.. ) 

K.O. LA' CZECH REPUBLIKO, LIDE
ZTRACENEJ
V PASTÍCH TĚCH JEJICH 
NÁSTRAH, V SYSTÉMU I PRO KGB FAŠISTIC MEZER, PROSTORU, DĚR..



pátek 21. května 2021

PODPULTOVKA.. TUTI, BLOG: "TUTOVKA"


"TMOU.. VYŠLEHLA ZÁŘ, 

A

OBRÁTILA

FAŠISMUS V KOSMU, 
TEDY I NA PLANETĚ ZEMI

V PRACH."

Kde že je ta ZÁŘ ? 

"**JÁ** JSEM JÍ."

( Fašisticko lovecko pol'ovnické OBSKURNO MEDIÁLNĚ POLITICKÉ A SPOL V KARTEL 
ANTIKRIST MAFII CZECH PLUS.. 
viz i dále informativně v Mých TEXTECH.. ..nejen O NICH, 
ve své si i nabubřelosti evidentně ani vcelku o čem zde píši, NIC NEPOCHOPILI, A POCHOPIT NECHTĚJÍ. 
Nuž.."hloupému napověz.."..praví se,
 A TÓ JSEM UDĚLAL. DOSTATEČNĚ. ) 
**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 
~~~

Čeští ,,politici, političky", ? 
Mediální politico Čeští.. ? 
 ( FANATIC KGB FAŠISTIC KARTEL ANTIKRIST KLAN MAFIA TA..) 

TITÓ by neměli být mafiozně, ani svými jinými POLITICKO mocenskými zájmy, propojeni. 
ŽEL, skutečnost JE V ČR JINÁ. 
POJÍ, TEDY SPOJUJE JE, ZEJMÉNA NA OSOBNÍCH ÚROVNÍCH,..
/ Kromě vůči LIDU 
KOREKTNÍCH: PIRÁTŮ.. 
Stále ( .. prozatím.) /
.. JIM NEODOLATELNÁ I RÁDOBY SKRYTĚ, I NEPOKRYTĚ, 
I " SMRDUTĚ PROHNILÁ I MENTAL FANATIC KGB FAŠISTIC TEMNOOKULT STYLE I FILOSOFIE TAKOVÁ ŽIVOTA JEJICH "
.. ouha.. 
PO: MOCI si TOUHA. 
AŽ I ZBĚSILE. Až téměř KGB Putin Dumově. 

PROČ Putin à spol, tedy ta i Duma dělá TOHLE SVĚTA SMRDUTO ? 
Jednak TO bývají alko vychlastaný mozky, druhak chtějí ZA KAŽDOU CENU dožít do smrti v pocitu si Rádoby neohroženého papalaší, ať to stojí, co to stojí, i ŽIVOTŮ, OSUDŮ, JE JIM TO FUK. 
JAKO PROSTŘEDEK K TOMUTO POUŽÍVAJÍ AUTOKRATICKO KGB FAŠISTICKOU SÍLU VŮČI LIDU, NEJRADŠI BY TÓ TAK DĚLALI I NA SVĚTOVÉ ÚROVNI, I TO RŮZNĚ, ZÁKEŘNĚ ZÁŠKODNICKY DĚLAJÍ, PROVOZUJÍ, A TO JAKOUKOLI ZROVNA JIM DOSTUPNOU METODOU. VŠE ZUŽITKOVÁVAJÍ TAK, 
I INFORMACE, I LŽI. JSOU TEDY
 V PODSTATĚ PERMANENTNĚ
 VE VÁLCE S CELÝM SVĚTEM, I JSOU TAK VE VÁLCE S BOHEM. PUTINOVĚ KGB DUMOVÉ RUSKO PRODÁVÁ, JAK JSEM SE DOČETL, NEJVÍC ZBRANÍ NA ZEMI, 2x TOLIK, CO USA, TO PRÝ PROTO, ŽE JEJICH CENY BÝVAJÍ 
I O 50% LEVNĚJŠÍ, A TAKÉ PROTO, 
ŽE MAJÍ MNOHEM NIŽŠÍ NÁROKY PODMÍNEK PRO PRODEJ ZBRANÍ.. takřka VŠEHO DRUHU..snad kromě jaderných, které si nejspíš tutlaj pro SEBE. JINAK ANI TOHLE PUTINO DUMOVÉ RUSKO NEUMÍ EXISTOVAT, NEŽLI NA ALKO CHLASTU A NA VOJENSTVÍ, VÁLKÁCH, JEJICH ROZDMÝCHÁVÁNÍ METODAMI,
 O KTERÝCH SE ZDE ZMIŇUJI. KDYŽ PRODÁVAJÍ ZBRANĚ, STARAJÍ SE TAKÉ O TO, ABY SE VYSTŘÍLELY, OBMĚŇOVALI U JEJICH ZÁKAZNÍKŮ VE SVĚTĚ. 
ABY MĚLI TRVALÝ ODBYT. 
PODLE TOHO TO NA ZEMI I VYPADÁ. 
NÓ, a tahle mentalita, ZÁŠKODNICKÁ, se stala i virózou mental toxickou pro značnou část populace mediálně politické sféry ČR, NO, NEJEN ČR jak to tak sem tam pozoruji. Jde o to, že v tom je skryta jistá úroveň SADISMU VŮČI DRUHÝM, VŮČI I JEDNOTLIVCŮM, 
I RŮZNĚ ŠIKANÓZNĚ. SOUVISLOSTI, O KTERÝCH ZDE PÍŠI, JEJICH PROPOJENÍ, ANI PŘÍLIŠ MNOHDY TITO NEDOMÝŠLEJÍ. A TAK JSOU
 V PODSTATĚ VE SPOJENÍ SE SADISMEM SVĚTA VE SVÉM NEJEDNOU, S TERORISMEM I TÍM, MENTÁLNĚ, CHOVÁNÍM, USTANOVOVANOU JIMI I LEGISLATIVOU, JEJICH ZÁKONY, A DEVASTUJÍ, RUJNUJÍCÍ TAK POJMY: SLUŠNOST, DEMOKRACIE, SVOBODA, PROSPERITA, ZDRAVÍ, ŽIVOT, LIDSKÁ DŮSTOJNOST.. A JEŠTĚ Z TOHO MAJÍ PRČU, A TVÁŘÍ SE RŮZNĚ I VELEDŮLEŽITĚ JACÍ JSOU TÓ BORCI, BORKYNĚ..
  ,,I V BEZMYŠLENKOVÉM SVÉM RÁDOBY KGB FAŠISTIC TEMNOOKULT STYLE SADISTIC" TOM PLEZÍRU VŮČI DRUHÝM, VŮČI SVĚTU, I ZA CENU ŽIVITŮ MNOHÝCH, 
V TOUZE PO MOCI NAD NÍM, NAD SVĚTEM TAK, 
NAD I JEDNOTLIVCI, I NADE **MNOU**
A ještě mají tu drzost si toto po svém, PO FAŠISTICKO MANIPULATIVNĚ MEDIÁLNĚ OKOMENTOVÁVAT, KOMENTOVAT TAKTO. 


JENŽE.. 
TÓ 
BEZTRESTNĚ RUKOU 
SPRAVEDLNOSTI BOŽÍ

NEJDE. 

A.. NEPŮJDE. 

~~
**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 
~~~

Nó:
 
Mají TÓ RÁDI

na:


J: Na F1 až F8 ?! 

Nó.., 

CHCEŠ SI.. Milá, sundat tričko ?
Príma PARTIE ! 

Ó: i pění, nápěvech i.. 
muzice.. Ó dění TOM, 
které ANI V RÁJI 
běžně K MÁNÍ NENÍ :



Ó: odborné způsobilosti k výkonu funkce Parlamentní politiky, vládních funkcí.. ministerských, úřadu prezidenta republiky:

Touto odbornou způsobilostí NEMŮŽE být jen řidičský průkaz, nebo vysokoškolský diplom bez státní zkouškou ověřených znalostí obsahově, právního minima:
tedy znalost:

**Mého Písma**
i vezdejšího

"Všeobecné deklarace Lidských práv OSN", 

Občanského zákoníku, 

Živnostenského zákona, 

Zákona o obchodních korporacích, 

Zákona o podvojném
 i jednoduchém účetnictví, 

Trestního zákoníku

Se slibem vždy uvedené zákony ctít a dodržovat. 

LID má právo dodržování, respektování uvedeného zde vyžadovat !! 

( DO auta, do vlaku, 
na zaoceánskou Loď, 
do Letadla, byste zajisté s nimi také nevlezli na cestu, 
s těmi, kdož by za volantem, v kabině strojvedoucích, za kormidlem, za kniplem, neměli patřičná k tomu, zkouškou prověřená, řidičská, strojvedoucích, Lodivodních, pilotních, 
OPRÁVNĚNÍ. 
A pokud byste se s takovýmitó bez oprávnění, tedy bez znalostí, vydali na cestu, na cesty, zpravidla by to byla, dříve či později, tedy spíše dříve jak později, JISTÁ SEBEVRAŽDA. ) 

JÁ například uvedené zákony v obecné rovině, po jejich samostudiu znám. Tedy velmi dobře vím, 
co, a proč tady 
i o tomto píši. 

~~
**JESUS**KRISTUS**
(**Jiří**) 
~~~

(22.5.2021):
ZEN, ZAZEN

VTÁKY V TRNÍ..? 
( ouha ) 

VTÁČIK~PTÁČEK: KOČEK
.. "MÁ "MADMAZEL".. 

NÓ.. JAK Pravím. .na jiném místě i, **Mého Písma** vezdejšího, , 
ještě jsem neviděl, že by holubička kdy holoubkovi za jeho projev LÁSKY k ní dala jakkoli přes zobák . 
Pusinky, TO JÓ..TY SI DÁVAJ. 


MÁŠ UŽ 
Svého ? 

~~

Hádanka:
SEXISMUS, SEX, 
JE HŘÍCH ?

V LÁSCE ? 

A: V JAKÉ ? 

LÁSKA: BONY A KLID
TAKOVÁ.. JE HŘÍCH. 

SEXISMUS, SEX
JE V POŘÁDKU, 
V LÁSCE OBOUSTRANNÉ.. 
( nejlíp, kdy, v takovéto: JDE LI
 i TI: TÓ) 

~~

A TAK.. :

.. obrázky, obrazce, genitálií a jim podobné.. ve veřejném prostoru, obzvláště kde si hrají děti, jsou projevem StupiDiTy.., a v rámci
 MRAVNÍ VÝCHOVY DĚTÍ, MLÁDEŽE,
v rámci i projevů pojmu
KULTURA
Státu, regionu, 
JE ZAPOTŘEBÍ TAKOVÉ OBRAZCE, MALŮVKY, PENISO~VAGINÁLNÍ, 
ZE STRANY SAMOSPRÁV, MĚST, OBCÍ..STAROSTŮ,
TRVALE, NEUTUCHAJÍC, 
MAZAT. 
TEDY, POKUD NECHCEME MÍT
 Z ČESKÉ REPUBLIKY VÝHLEDOVĚ
ZVLČELÝ DRUHÝ, TŘETÍ..Xtý.. 
BRONX

 (.. například) . 

Youtuberským à obdobným:
FOR: Youtu.be a spol. 
( JMÉNEM I LIDU PLANETY ZEMĚ ) 
k jejich, Youtuberským-plus..), mnohdy 
i fašisticko obrazově spotovému chování, které nazývají drze
 i reklamou, tedy k jejich těmto KGB PSYCHO KGB FAŠITIC STYLE ,,reklamním ,, KRETÉNO" zvyklostem" :
( mimochodem, Vy KRETÉNI TITÓ.. 
máte smůůůlu. Vaše kecy, obrazy, tyto, spoty, už NESLEDUJU, a když náhodou, obracím je v prach. VY PAKA NA N'tou. ) 

~~
**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 
~~~

MÉDIA.. VE STYLU KGB FAŠISMU PUTINA.. ŽEL NEJEN TA ČESKÁ, MODERÁTOŘI, MODERÁTORKY, ADMINI, PROVIDEŘI WEBOVÝCH PLATFOREM, SOCIÁLNÍCH SÍTÍ..

Jak TÓ probíhá ?


Především 

MOCICHTIVĚ. 


/ Největšími KGB 

FAŠISTIC ZRÁDCI 

LIDU NA ZEMI, 


jsou správci, 

provozovatelé, 

sociálních sítí 


Facebook.com in 

Czech, 


Youtu.be Czech

( ZÁKEŘNÍ ZRÁDCI, 

AŽ PSYCHO MORBIDNÍ

LOVCI NEGATIVNÍCH 

EMOCÍ SVÝMI 

OBRAZOVÝMI A VIDEO 

SPOTY MEZI PŘEHRÁVÁNÍM

 HUDBY.. ŘÍKAJÍ TOMU 

TITO KGB FAŠISTIC 

KRETÉNI REKLAMA,

 PŘI TOM JDE NEJEDNOU O 

SYSTEMATICKÉ RÁDOBY 

PODVRACENÍ MORÁLKY 

LIDU PLANETY ZEMĚ.. 

VELMI DOPORUČUJI VŠEM,

 NAJÍT SI ZPŮSOB, JAK 

TĚMHLE JEJICH 

FAŠISTIC KRAVINÁM 

NEPOVĚNOVAT

MEZI PŘEHRÁVÁNÍM 

HUDBY ANI VTEŘINU 

POZORNOSTI, 

ANI 

ZRAKEM, ANI SLUCHEM. 

JDE TÓ :-). 

OVŠEM, 

JELIKOŽ JSOU TAKHLE 

FAŠISTICKY

HNUSNÍ, BEZ PLACENÍ JIM 

ZA VYKOUPENÍ SE OD 

TOHOTO JEJICH 

PSYCHO TERORISMU ) ..


vedle KGB fanatika 

Vladimíra Putina

A SPOL. (vedle i 

dalších, viz i níže,

 i jinde v **Mém 

Písmu** vezdejším.) /


Chtíč Mocichtivosti


však nejednou, různě

 mnohdy, předvádějí 

i

 běžně si LIDÉ 

navzájem jeden.. 

jedna.. na druhého, na 

druhou.. TAKŽE.. 

vcelku vzato..

toto téma není až tak


ŽÁDNÁ NOVINKA 

POD SLUNCEM, ŽE ? 


Metod, Taktik, jak se 

takto křivě chovat, 

umí LIDÉ vymýšlet, 

VYMYSLELI, 

HAFO

( nepřeberně ) 


~~

"O Učitelkách TANCE"


O iDNES.cz, dnes tedy

 21.5.2021 píšíc:

Ó: MSTITELI

( Prý, když nemůžeš, 

tak přilej..) 


O i: Vladimíru Putinovi

 duší svou křivákovi 

KGB fanatic 'com.. 

à spol. 


..O ANTIKRIST MAFIA 

KGB 

FAŠISTIC KLANU '

a spol. (i Czech 

media..politics) 'com:


SVATÁ PRAVDA:

"KDYŽ MUSÍŠ, TAK 

MUSÍŠ" .

"HOMO SAPIENS" 

ŽÍT A BÝT, 

JEN, 

PODLE PRAVIDEL, 

KTERÁ UČÍ

JEŽÍŠ. 

TÓ JE i SVOBODA,

 I DEMOKRACIE. 

JINOU, 

"HOMO SAPIENS" ,

( BEZ TRESTU NEBES,

 STVOŘITELE 

VEŠKERENSTVA, 

KOSMU ) 

 ! NEDOSTANEŠ ! 


FAŠISTIC THEATER

JAKÝKOLI

SKONČIL 

PŘED NEBESY, 

PŘEDE **MNOU**

ANIŽ BY BYL 

ZTRESTÁN V ČASE, 

OBRÁCEN V PRACH,

 S NULOVOU 

TOLERANCÍ. 


*~~~*

**JESUS**KRISTUS**

**JESUS**KRISTUS**

.. dobrá..


( trestní oznámení na ŠIKANU MNE ZDE ze strany youtu.be bylo podáno. Já vybral celkem viditelné video, kde Petr Muk zpíval ,, Smutná je černá", oni  youtu.be hrajou TEMNO s až pohřebním praporem, vyžívajíc se tak v tom až sadisticky, 21.5.2021 v cca 20:15 hodin 
s textem ,,Věrná je smutná.."
KRETÉNI KGB FAŠISTIC MAFIA KLAN TEN. 
A když jim TÓ nevoní, co o nich tady píšu, napíšou mi klíďo: změny textu se nepodařilo uložit. A to mi píšou klíďo dokola, La, La.. 

 ..dobrá JE i 

"BÍLÁ" .. 

.. DOBRÁ.. LEPŠÍ, 

NEJLEPŠÍ.. 

JE TA~TI, CÓ SE 

NEbránívá, TI, i 

VĚRNÁ..


*~~~*

*~~~~~~*

pondělí 17. května 2021

Moje TIPY na kandidáty do oficiálního úřadu PREZIDENTA ČR v nacházejících prezidentských volbách, v případě jejich zájmu :




~~
Doufám, že LID ČR neudělá hloupost, hlouposti, typu, navrácení se zpět o 30 let, 
nebo tu chybu, aby volil kohokoliv, kdo si sedí v senátu.. v politice, moc nevystrkuje nos,
 o LID se nikdy nepere, kromě svých volebních kampaní, jen si je na svém teplém místečku.. 
tohle jsou móresy současných politiků.. samozřejmě i s akademickým vzděláním, tituly. Varuji však také před osobou
 Miloše Vstrčila z BABIŠINCE. Tento člověk NESMÍ být prezidentem ČR NIKDY. 
ZASTÁVÁ TRVALE, FAŠISTICKOU POLITIKU VŮČI ČESKÉMU LIDU, NEHNUL NIKDY PRO ZMĚNU V TOMTO ANI PRSTEM. Sice si umí stěžovat, jaký je chudinka, se svým i senátorským platem, byl v Tchaj Wanu.. ALE PRO LIDI V ČR NEHNUL DOPOSUD ANI BRVOU. (Alespoň tedy takovou informací nemám, že by se snažil zvrátit fašismus v ČR. )

MUDr. JAN HNÍZDIL TRVALE PROSAZUJE ZDRAVÝ CELOSTNÍ PŘÍSTUP K ČLOVĚKU, K LIDEM.. OBDOBNĚ, JAKO JÁ. 

MUDr. MILAN KUBEK JAKO JEDINÝ ČLOVĚK,
 JAKOŽTO I ZÁSTUPCE VŠECH LÉKAŘŮ V ČR, COBY PREZIDENT ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY, DLOUHODOBĚ OD ZÁŘÍ 2020 INTENZIVNĚ V TELEVIZI CHTĚL UBRÁNIT ČESKÝ LID PŘED ZBYTEČNÝM UMÍRÁNÍM, SLOVY O NUTNÝCH PROTICOVIDOVÝCH OPATŘENÍCH, VEDLE SLOV **MÝCH** OD DUBNA, 
V SYNERGI I S NIMI. 
ČESKÁ VLÁDA NAŠE SLOVA IGNOROVALA, DO ÚNORA 2021..viz texty níže. VÝSLEDKEM JE cca o 28 TISÍC ZBYTEČNĚ MRTVÝCH ČESKÝCH OBYVATEL OD KVĚTNA 2020 DO KVĚTNA 2021, A TÓ I PŘESTO, ŽE JSEM V DUBNU 2020 VAROVAL VLÁDU, MÉDIA, ABY VLÁDA NEROZVOLŇOVALA.. viz Moje texty níže. 

LIDÉ, KTEŘÍ SE NIKDY OSOBNĚ NEPOSTAVILI, NEPOPRALI TAK ZA NÁROD, NEMAJÍ BÝT PREZIDENTEM, PREZIDENTKOU.
CO BY ASI TAK "TAKOVÍ" PŘEDVEDLI ? 
TAKOVÉHO PREZIDENTA, 
TAKOVOU PREZIDENTKU, 
ČESKÝ LID >>NEPOTŘEBUJEME !! 

A TAKÉ JSOU I TACÍ, AŤ UŽ BÝVALÍ KOMUNISTÉ, ČI NEKOMUNISTÉ, KTEŘÍ JSOU VIDĚT NA VEŘEJNOSTI ZA CELÝ ŽIVOT AŽ TEHDY, KDYŽ SI MYSLEJ, ŽE PREZIDENTSKÝ  PLAT, PREZIDENTSKÁ PENZE, AŽ DO SMRTI, BY MOHLO BÝT DOCELA FAJN SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ, A TAK SE UKÁŽOU, A PRO NESOU KAMPAŇOVĚ TU A TAM PÁR VĚT, TŘEBA V TELEVIZÍ, V RÁDIU, ČI SE ZASTAVÍ NA NĚJSKÉ BEZPEČNÉ, POLICIÍ HLÍDANÉ, DEMONSTRACI..například.

17.5.2021:
Petr Pavel, armádní generál, dnes prohlásil, dle Českého rozhlasu, že: ,, Cílem Hamásu je Izraeli způsobit co největší škody ".. Generále Pavle, TO PŘECE VÍME VŠICHNI. 


~~~
Můj TIP další: 
Otravují li Vás na mobilu nevyžádané reklamy, je dobré mít instalováno virtuální tlačítko na jejich vypnutí. Je to dobrý, jen, sem tam na to pozapomínám. :-) 

Youtu.berští prominou, ale jakožto krátkozraký, když si sundám brýle, sluchátka, a dám mobil trochu dál od očí, tak se nemusím v rámci vyhledávání a přehrávání písniček rozčilovat nad jejich leckdy i obskurními kravinami.. spotovými, kterým říkají reklamy. Zkusíte li to na Mne, Youtu.berští jedinkrát v průběhu písničky, byl by krátkej proces, měli byste u Mne od té chvíle utrum definitivní. Obdobně, jako si to dovolovala tak zvaná televize Seznam.cz při sledování paní Jiřiny Bohdalové kde Mi v průběhu promítání vložili 2x nějakou stupiditu, ani už si nepamatuji, jakou. 
Prostě, když se takovéhle subjekty nejsou schopný živit, být, slušně, tak asi nebudou. 

~~~

FAŠISMUS ČESKÉ POLITICKÉ, POLITICKO MEDIÁLNÍ, MEDIÁLNĚ POLITICKÉ SFÉRY NA N'tou

 JAK TÓ TAK SLEDUJI UŽ cca 5 Let takřka každodenně, nyní přes weby,
ČESKÝ ROZHLAS s ČESKOU TELEVIZÍ, 
tenhle MOLOCH, 
STÁT VE STÁTĚ, 
TIŠE, SKRYTĚ, CELÁ TA LÉTA PODPORUJE cca energetický až 50 PROCENTY SVÝCH AKTIVIT, 
POTUTELNĚ KGB FAŠISTICKO KOLABORANTSKO ZÁŠKODNICKY PRO STATUT QUO ČESKÉ REPUBLIKY CO NEJDÝL..
FAŠISTICKÝ REŽIM ČR
PROVOZOVANÝ VLÁDOU, POLITIKY, POLITIČKAMI PO cca ČTVRT STOLETÍ DOPOSUD. 

TAKOVOUHLE SVOBODU SLOVA 
MÉDIÍ, MEDIÁLNÍ, KRIMINÁLNÍ,

ČESKÝ LID:
NEPOTŘEBUJE ! 
NEPOTŘEBUJEME !

Potěšení Mi NEDĚLÁ TAHLE ZPRÁVA, 
LEČ JE NAPROSTO KAŽDODENNÍ REALITOU, A TÓ I V JINÝCH TAK ZVANÝCH MÉDIÍCH, ZE STRANY MODERÁTORŮ, MODERÁTOREK, KOMENTÁTOREK, KOMENTÁTORŮ, I NA JEJICH WEBOVÝCH PLATFORMÁCH..
 I V TIŠTĚNÝCH. 

SE SLUŠNOSTÍ, V ÚCTĚ, PŘI UVĚDOMOVÁNÍ JICH SI POJMŮ TĚCH, 
SE Z JEJICH STRANY SEM TAM LZE TAKÉ SETKAT, ALE ŽEL.. MINORITNĚ. 

KULTURA?? 

!! TOHLE JE KULTURA, 
KTEROU 
KULTURA ZAČÍNÁ, ČI I KONČÍ. !! 

TOHLE JE KULTuRa, 
NÁ JEJÍMŽ ZÁKLADU SE VŠE MÁ DÍT, VÉZT..

MORÁLNÍ FAŠISTICKÁ ZKAŽENOST, 
PROROSTLÁ NAPŘÍČ POLITIKOU, NAPŘÍČ MÉDII.

TOHLE JE TEDY ŽEL 
I VIZITKA
NÁRODA, 
STÁTU, 
REPUBLIKY, 
SRDCE EVROPY I Světa, 
EVROPY.. SVĚTA. 

~~~

neděle 16. května 2021

ČESKÝ FAŠISTICKO POLITICKO VLÁDNĚ MEDIÀLNÍ ,,KOLOTOČ"

 JE MI LÍTO,

ALE ZBLBNUTÍ POPULACE SVĚTA
VAKCÍNAMI 
 NA RYCHLO SPÍCHNUTÝMI, 
BEZ INFORMOVANOSTI LIDÍ
O MOŽNÝCH VEDLEJŠÍCH ÚČINCÍCH DO BUDOUCNA, viz informativně níže, 
JE FAŠISTICKÝM ZLOČINEM.

NAVÍC JAKSI BEZ APLIKOVÁNÍ VLÁDOU ČESKOU, NEJEN ČESKOU, PRAVIDEL, KTERÁ UVÁDÍM ZDE :

TEDY BEZ ŘEŠENÍ IMUNIZACE OBYVATELSTVA.
Vakcinace sama NENÍ IMUNIZACÍ, TAK, ALE POUHOU ZÁPLATOU, NAVÍC MNOHDY DOČASNOU..

TEDY VLÁDA ČR NÁM JDE CESTOU SNAHY DÁL JEN RÁDOBY VYTĚŽOVÁNÍ
VE STYLU KRYPTOMĚNY, EURODOTACE AGROFERTNĚ, VYMAHAČSKÝ EXEKUTORSKÝ FAŠISTIC_,BYZNYS_HNUS.., 
ZVYŠUJÍC TAK I NEUSTÁLE TEPLOTU KLIMATU NA ZEMI. 

NAMÍSTO TOHO, 
ABY SE VLÁDA ČR SNAŽILA O SKUTEČNÉ PODMÍNKY PRO LID, PRO LIDI, 
I PRAKTICKY, PRO CÓ NEJLEPŠÍ ZDRAVÍ, PŘÍŘÍRODNĚ, PRO ŽIVOT, PRO OBECNÉ BLAHO. 
BEZ TOHOTO, BEZ IMUNIZACE OBYVATELSTVA TAKTO PŘÍRODNÍ, ZDRAVOU CESTOU, JE STÁLE RIZIKO, ŽE PŘÍPADNÉ MUTACE  VIROVÉ.. MOHOU BÝT I NAVZDORY PROBĚHLÉ VAKCINACI SMRTELNÉ
ZATÍMCO POLITICI, POLITIČKY, CHTĚJÍ SKLÍZET OVACE, JAK JSOU SKVĚLÍ. 
NO, NEJSOU..MNOHDY TAK SKVĚLÍ.

K TVRZENÍ LÉKAŘŮ:
17.5.2021 se lze na webu.. tuším Novinky.cz dočíst, že tlak na neočkované LIDI, aby se nechali naočkovat vakcínou víru Covid 19 podle sdělení tamního lékaře je v pořádku, ovšem bez informovanosti LIDÍ o níže uvedených RIZICÍCH, a zde i výše v uvedeném textu JDE O ZLOČINNOU MANIPULACI FAŠISTICKOU ZA ÚČELEM HONĚNÍ SI RÁDOBY POLITICKÝCH Bodů, při snaze udržet statut QUO i fašistického zřízení České republiky vůči vlastnímu LIDU. 
TAKY JSEM ČETL NÁZOR LÉKAŘE, KTERÉMU LZE DŮVĚŘOVAT V TOM, A SICE 
KTERÝ ŘÍKÁ, ŽE SE OČKOVAT VAKCÍNOU SOUČASNOU NENECHÁ, PROTOŽE JE SPÍCHNUTÁ NA RYCHLO, KDY VAKCÍNY SE STANDARTNĚ
 VYVÍJEJÍ NORMÁLNĚ CCA 15 LET. 

OBDOBNĚ 
S MUDr. JANEM HNÍZDILEM TOTO TÉMA VNÍMÁM taktéž 

Dále:
( JEHO VYJÁDŘENÍ KE: COVID 19 ) 
~~


~~~

JAK JE LIBO, FAŠO BABIŠINČE.. JEDEME DÁL:

Karel Havlíček.. člen fašistické vlády ČR vůči LIDU:
NO, VIREčku, Víš.. 
,, MY"
BABIŠINEC 
DO LIDÍ NAPEREM CO PŮL ROK, 
CÓ TŘIČTVRTĚ ROK, DÁVKY OČKOVÁNÍ, KTERÉ JINDE ANI PRO ZÁVAŽNÉ VEDLEJŠÍ ÚČINKY NECHTĚJÍ, (TÓ TI LIDŠTÍ ) , 
A BUDEM SE TVÁŘIT, TVÁŘÍME SE.. 
,, HELE JAK "NÁM" TÓ JDE.. ", 
JACÍ JSME GEROJOVÉ, 
A TÓ BY BYLO, I PŘES TĚCH
30 TISÍC MRTVEJCH DO TEĎ NA COVID 19,
ABY NÁM, BABIŠINCI TOMUŤ FAŠISTICKÝMU
LID NENAHÁZEL VOLEBNÍ HLASY DO VOLEBNÍCH SCHRÁNEK NA PODZIM 2021.

~~
K tomu dodávám:
Nikdo nemůže vědět, jaké případné vedlejší účinky vakcinace v podstatě částmi Coronaviru Covid 19
se u Lidí mohou projevit za rok, za dva, za více Let.. na i třeba plodnosti, na potomstvu, geneticky.. To vše ukáže teprve čas. 
Stejně jako u jiných vakcín, které procházely vývojem. Zamlčovat LIDEM tuhle pravdu, a chovat se jako diktátor, který šmahem všem vpíchne vakcínu s Coronavirem..( jeho částí) a dá všem na to štempl, navzdory tomu, co na to v souladu i s mými řádky říká například Lékař MUDr. Hnízdil, 
bez zmínek ohledu k i rizikovosti, 
JE
HAVLÍČKU A SPOL. 
FAŠISTIC SEBRANKO BABIŠINČÍ

PONĚKUD NECHUTNÝM PŘÍSTUPEM. 
JAKÓ VŽDY S VÁMI:
FAŠISTICKÝM.
DISKUTOVAT O TOM S VÁMI NEHODLÁM. 

TAKOVOUHLE URPUTNOST FAŠISTICKOU, 
JAKOU PŘEDVÁDÍ BABIŠINEC A SPOL. 
PO CELOU DOBU FUNKČNÍHO OBDOBÍ
EVROPA OD 2.SVĚTOVÉ VÁLKY
NEPAMATUJE. 


~~
**JESUS**KRISTUS**
~~~

pátek 14. května 2021

NÁSLEDUJTE ( v pozitivním slova smyslu, v pozitivním Duchu ) :

 


TO JE CESTA ŽIVOTA, 

KTEROU PODPORUJI.

AŤ JSEM ZROVNA
NA ZEMI, ČI V NEBI. 

~~
**JESUS**KRISTUS**
~~~
16. 5. 2021
NApsal JSEM VÁM, LIDÉ, TOHO Myslím, v rámci
"Plánu "A" Stvořitele"
**Mého PÍSMA**
DOSTI. 
NASTAL ČAS REALIZOVAT JEJ 
V POZITIVNÍM DUCHU, JAK TÓ JEN JDE, "V ŽIVOTĚ.. PRO ŽIVOT..

Vyhrazuji si své právo, co se textů týká dalších případných, věnovat se v **PÍSMU MÉM** dále Zejména ještě trocha receptům, poezii. 

Přeji VŠEM.. MĚJTE SE CÓ NEJLÍP,
 V CÓ NEJLEPŠÍM ZDRAVÍ. 

~~
Z rozhovoru paní 
JIŘINY BOHDALOVÉ
pro TeleviziSeznam.cz:
,,VYMIZELA ZE SPOLEČNOSTI
SLUŠNOST ! TÓ se za chvíli Budem, budou LIDÉ fackovat na ulici.. "
Přičemž moderátor z toho měl po chvíli s úsměvem i prču. 

K tomu dodávám:
Fackování se LIDÍ na ulici ?

ŽEL, JE TÓ MNOHEM HORŠÍ. 
IGNORANCE VLÁDY ODBORNÍKA, 
A MÝCH ŘÁDKŮ, JAK PÍŠU NÍŽE, STÁLA PROZATÍM cca 28 TISÍC ŽIVOTŮ ČESKÝCH OBYVATEL.
SLUŠNOST SE VYTRATILA DO TÉ MÍRY, ŽE LIDÉ 
NĚKTEŘÍ, NEMÁLO JICH, 
V RÁMCI SVÉHO UTVOŘENÉHO SPOLEČENSTVÍ, ZEJMÉNA MEDIÁLNÍHO, MEDIÁLNĚ POLITICKÉHO, I Z NĚKTER_CH WEBOVÝCH PLATFOREM, 
"JESUS KARTEL FAŠISTIC KGB MAFIA KLAN" STYLU ,, TA "
JEŽÍŠEM SE SNAŽÍ PROVOZOVAT PSYCHO I SOCIÁLNÍ 
MOBBING, STALKING JIMI VŮČI NĚMU VÁLKU, 
 ŽE PO SOBĚ LIDÉ STŘÍLEJÍ, 
NEJEN DOSPĚLÉ, ALE I DĚTI, 
A NEJEN RUČNÍMI ZBRANĚMI, ALE RAKETAMI, OHROŽUJÍ SE TANKY,
A LIDSTVO VE SVĚTĚ JE NA ROZCESTÍ..ZDA SE TOTO ROZVINE, 
NEBÓ ZDA PŮJDE CESTOU 
**MOU**, 
LÁSKY, MÍRU, VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCE, A ROZVINE SE 
CESTA TA. 
NAD TÍM VŠÍM DLÍ 
SPRAVEDLNOST STVOŘITELE
 VEŠKERENSTVA
( V **MOJÍ** JEDNOTĚ VŽDY S NÍM ). 

TEN NESTRPÍ 
( NESTRPÍM ) 
NA ZEMI ŽÁDNOU FORMOU FAŠISMU. 
FAŠISMUS BUDE, JE, VYMAZÁVÁN
 Z MAPY KOSMU AŽ DO POSLEDNÍHO ZRNKA PRACHU TOHOŤ. 

~~~

čtvrtek 13. května 2021

TÉMA: Kauza plánovaná CESTA DO Moskvy Janem Hamáčkem.. ( Můj pohled na situaci )..

 V době, kdy Já píši o Vladimíru Putinovi FAKTA o tom, jaký je TERORISTA vůči světu,
se dozvídám, že Český ministr vnitra pojede do Moskvy, a to několik dní s předstihem. Před tím o tom ani zmínku jsem nikde nezaznamenal.

V tomtéž čase, cca o měsíc později, kdy jsou vyhoštění ruští špioni kvůli výbuchu jimi organizované u ve Vrběticích ještě stále na území ČR se dozvídám, že na prezidentském portále Slovenska je text s oslovením Vladimíra Putina coby jeho excelence.. ( asi jde o PC překlep.. 

~~
Cesta do Ruska Janem Hamáčkem byla naplánovaná pár dní po volebním sjezdu ČSSD, kde byl znovu zvolen jako předseda této strany. Přičemž dle sdělení zpravodajských webů prohlásil, mimo jiné:
,, My jsme Levice, My jsme INTERNACIONÁLA " .. 
Nejspíš proto, aby zaujmul voliče KOMUNISTY. NOJO, JENŽE.. TOHLE SE NELÍBÍ KOSMU, STVOŘITELI VEŠKERENSTVA, TAKOVÁTO MANIPULACE. TOHO UŽ JE, I BYLO, NA ZEMI DOSTi.
I Miloš Zeman je, komunisty, volebně zaujmul v televizi Barrandov.. postačilomu k tomu při televizním přenosu s ním jen před objektivem kamery sevřít ruku v pěst. Na takovéhle gesta, symboly, komunisté slýchávají, a chovají se při tom jako stroje, vhazují volební hlasy do volebních schránek. 

Takže.. i ohlášení Cesty do Ruska mělo mít mimo jiné obdobně psychologicko motivační záměr. Slova o Levici, o Internacionále.. 
TO POTVRZUJÍ. 

Jan Hamáček po celou dobu trvání současné vlády je v nelehké situaci, mezi mlýnskými koly politických stran, které by klidně šly vládnout s asociálně fašistickou SPD Tomio Okamury.. byť Tomio Okamura částečně mluvívá zdánlivě kladně o sociálních otázkách.. Miloš Zeman si tohle vše uvědomuje, ví to. A protože Jan Hamáček pojal vlastenecké svůj úděl trpět dědictvím fašismu v ČR, které aktuálně ve vládě  nespadá pod jeho kompetence, a politici, vláda, toto téma neřeší dostatečně.. Ministryní spravedlnosti je Marie Benešová z Babišince.. A nevpustit ku vládě Extrémní FAŠISTY z SPD , je nucen dlouhodobě pobývat i v blízkosti Miloše Zemana, který ho při tom všem se snaží jistě ZPRACOVÁVAT PO SVÉM. Psychologický vzato, může být tedy Jan Hamáček psychologickou obětí těchto NECHUTNÝCH HER, A TÓ JEN PROTO, ABY UDRŽEL ALESPOŇ STÁVAJÍCÍ KURS, DO NADCHÁZEJÍCÍCH VOLEB. ŽE MU PŘI TOM JAKSI UNIKLO, ŽE UŽ TÓ ZAČÍNÁ BÝT NOTNĚ ZA HRANOU.. TO JE VĚC JINÁ. JEN SI ŘÍKÁM, KDO BY ASI TAKOVOUHLE MASÁŽ JINÝ DRŽEL, VYDRŽEL. KDO BY SE NA TO JINÝ UŽ DÁVNO NEVYSRAL. 

ČSSD se v minulých letech, svých vládních, vyznamenala především ve FAŠISMU EXEKUČNÍM, RUJNUJÍCÍ LID. 
TEDY, MĚLI BY..  JEJÍ LEADEŘI, ZAČÍT ÚCTOU K ŽIVOTU, KE ZDRAVÍ.. I KVĚTIN. 
NECHAT SI, například, SNOBSKY DOVÉZT FIRMOU MRTVÉ KYTKY NÁKLAĎÁKEM Z PRAHY KAMSI K HRADCI KRÁLOVÉ, JEHOŽ ŘIDIČI ZAMĚSTNAVATEL ANI NEUHRADIL MZDU, například, MI OPRAVDU ÚCTYHODNÉ POČÍNÁNÍ, K ŽIVOTU ANI K TĚM KVĚTINÁM, 
KTERÉ ZA DVA DNY UŘÍZLÉ UVADAJÍ, NEPŘIPADÁ. 

~~
~~
"LIDÉ PLANETY ZEMĚ"

VZPAMATUJTE SE ! 

PŘESTAŇTE POUŽÍVAT, ŽÍT, POJMY:
LEVICE, PRAVICE, STŘED..

A ZAČNĚTE ŽÍT, ŽIJTE, POJMY:

PÉČE
O LIDI, O VŠE, O EKOLOGII, O KLIMA, O ZDRAVÍ, O ŽIVOT, O ŽIVOTY, O LIDSKOU DŮSTOJNOST VŠE S PÉČÍ CÓ NEJLEPŠÍ O KVALITU TU. 
DODRŽUJTE PRAVIDLA, ZÁKONY, O KTERÝCH, V POZITIVNÍM DUCHU PÍŠI V MÉM PÍSMU I VE ZDEJŠÍM. 

SHRNUTĚ SE TOTO DÁ VYJÁDŘIT POJMEM:

KŘESŤANSTVÍ. 

LIDSTVO ČEKÁ MNOHO ZKOUŠEK, I Z DŮVODŮ JIŽ ZAPOČATÝCH ZMĚN NA ZEMI Z DŮVODU OTEPLENÍ STÁVAJÍCÍHO JIŽ, KLIMATU. 

DODRŽOVÁNÍ, CTĚNÍ, ZDE UVEDENÝCH HODNOT, PRAVIDEL, 
JE NEZBYTNÝM ZÁKLADEM PRO DOBRÉ ZVLÁDÁNÍ UVEDENÝCH NADCHÁZEJÍCÍCH, BUDOUCÍCH, ZKOUŠEK LIDSTVA. 

~~
**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 


~~~
[,,Sousedovic" v bytě nade Mnou zase, 
,,samozřejmě zcela a úplně náhodou"
dnes popadl asi dupací, hlučící, bouchající FANTAS..

~~~





FAŠISTICKÉ ZŘÍZENÍ ,,ČESKÁ REPUBLIKA"

 
Ukradl si několik housek,
 šel do LOCHU..
ZA krádež, 
ZA NEDOVOLENÉ OBOHACENÍ. 
~~
ŽENA, DCERA, 
přehlédla rozjetý kamion,
při převádění silnice
svého otce, 
a ten ho tak usmrtil.. 
Jí soud vyměřil trestně ,,6 let"
za smrt jejího otce z nedbalosti.. 
Přičemž dle pravidel silničního provozu také kamion není TRAMVAJ s právem absolutním, ale "řidič je povinen jet takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit bezpečně, včas, vozidlo, na vzdálenost, na kterou má rozhled." Jestlipak se tímto také soud příslušný, který trestně odsoudil tu dceru svého otce, zabýval ? 
Nikde v zákonech není zákazáno přecházet silnici mimo přechod pro chodce, pokud to není výhradně na daném místě ošetřeno dopravním značením, či jinou evidentní za tím účelem zábranou. 
~~
Podnikatelé jsou dnes a denně politiky vládou, podezříváni všichni z krácení daní. 
Pokrátíš daň, a jdeš do LOCHU. 
~~
Soudkyně například Dufková z Benešova uměla říct muži bezdomovci, ve snaze jej trestně odsoudit za to, že neměl peníze na placení tímto soudem Benešovským částky 9 tisíc CZK měsíčně výživného svým 2 dětem, (a tak platil, co mohl..) 
při soudním přelíčení, 
ŽE on krátil daně, aby nemusel platit výživné, ve snaze HO trestně odsoudit. Přičemž JEHO daňové přiznání, ani podvojné účetnictví, dokud tento bezdomovec podnikal, které MU vedla kancelář registrovaného daňového poradce, 
ZA i nemalou úplatu, tato soudkyně, ani jiný soudce, nikdy NEVIDĚLI(i). 
Při slovech na svou obhajobu MU státní zástupkyně přísedící soudnímu přelíčení sdělila, že soudu předvedl ,,divadelní představení". 
TÓ SE TÓ, PŘEDVÁDÍ, THEATER, SOUDNÍ, NA BEZDOMOVCÍCH..CO ??THEATER EXEKUČNĚ SOUDNÍ
JAK NA BĚŽÍCÍM PÁSE EXEKUČNÍ I PŘÍKAZY VEM KDE VEM, 
UŽ cca 5 MILIONŮ JICH V ČR 
NA LIDECH TAKTO À OBDOBNĚ V ČR ZUBOŽENÝCH..NA CCA UŽ 1 MILIONU JICH, ANIŽ BY SE SOUDY PŘI ROZHODOVÁNÍ ZAJÍMALY O TÓ, ZDA DLUŽNÍCI, DLUŽNICE, BUDOU MÍT, MAJÍ, PENÍZE NA NÁJEM BYTŮ, NA ŽIVOBYTÍ..NA LÉKY, NA DOPRAVU, ..NA LIDSKOU DŮSTOJNOST.  A BEZ NÁROKU V TĚCHTO PŘÍPADECH JIM OBVYKLE ANI NA 1 KORUNU(CZK) SOCIÁLNÍCH DÁVEK, NEBOŤ STRHÁVANÉ ČÁSTKY EXEKUČNĚ SE NEODPOČÍTÁVAJÍ OD PŘÍJMŮ PŘI STANOVOVÁNÍ NÁROKU NA ČERPÁNÍ DÁVEK. 
ANDREJ BABIŠ, PŘEDSEDA VLÁDY, PREMIÉR, KLIDNĚ SI DOVOLUJE TVRDIT, PO FAŠISTICKO KRETÉNSKU, ŽE TITO LIDÉ ČERPAJÍ PŘÍSPĚVKY NA BYDLENÍ, A PODOBNĚ. 

NÓ, VĚTŠINOU NEMAJÍ NÁROK PŘI VÝPOČTU, PODLE SOUČASNÉ LEGISLATIVY, ZÁKONŮ, 
ANI NA 1 KORUNU (CZK). 
COŽ ZAJISTÉ, PREMIÉR ČR Z TITULU SVÉ FUNKCE I VZDĚLÁNÍ MUSÍ VĚDĚT. TAKŽE VĚDOMNĚ FAŠISTICKY LŽE LIDU. 

(Důvěryhodný web REALITY, FAKTŮ) 

~~
TAKŽE ZA NEDOVOLENÉ OBOHACENÍ, BYŤ I NĚKOLIKA HOUSKAMI, ČI NAPŘÍKLAD KRÁCENÍM DANÍ, NEDÁVNOU I HISTORIÍ, JSOU V ČR POSÍLÁNÍ LIDÉ DO KRIMINÁLU. 

A KDYŽ ANDREJ BABIŠ JE CELÝM EVROPSKÝM DVOREM EUROPOSLANCŮ EUROAUDITORŮ, USVĚDČEN Z NEDOVOLENÉHO ( DLE EVROPSKÝCH I ČESKÝCH ZÁKONŮ ) 
ČERPÁNÍ MILIONŮ, MOŽNÁ SOUČTEM I MILIARD KORUN (CZK) , 
JEN SE V ČESKÉ REPUBLICE
ŘEKNE:
ČERPÁ EURODOTACE NEOPRÁVNĚNĚ
NA SUBJEK FIRMY, FIREM.. 

A KDYŽ NAPŘÍKLAD DNEŠNÍ MINISTR ZDRAVOTNICTVÍ POBÍRÁ ZAJISTÉ STÁTNÍ PLAT, JEHOŽ VÝŠE JISTĚ PŘESAHUJE SAZBU PRO TRESTNOU ČINNOST
NEDOVOLENÉHO SE OBOHACOVÁNÍ
SE SVÝM PODNIKÁNÍM SOUBĚŽNĚ, 
SE ZISKY MILIONIVÝMI SVÝMI 
Z PODNIKÁNÍ, AČ TÓ ZÁKONY ČR NEDOVOLUJÍ, JAK PÍŠÍ MÉDIA,
 A JE ROVNĚŽ TAK 
VE STŘETU ZÁJMŮ, 
JAKÓ ANDREJ BABIŠ, TEDY SE :
STÁTNÍM PLATEM
NEDOVOLENĚ OBOHACUJE, 
ŘEKNE SE JEN.., ŽE SE TÓ PROJEDNÁ, A ŽE MOŽNÁ MŮŽE DOSTAT POKUTU. 
A MUDr. PETR ARENBERGER, ČESKÝ MINISTR ZDRAVOTNICTVÍ, 
SI K TOMU DODÁ, ŽE KDYŽ TÓ VYSVĚTLIL, TAK ŽE JE TÓ
 V POŘÁDKU. 

~~
Od května 2020 do května 2021
zemřelo kvůli IGNORANCI MÝCH SLOV, SLOV I MUDr. MILANA KUBKA, PREZIDENTA ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY, TEDY KVŮLI IGNORANCI NAŠICH SLOV, KTERÁ ZAZNÍVALA PO CELOU DOBU INTENZIVNĚ I V MÉDIÍCH I VEŘEJNOPRÁVNÍCH, KVŮLI JICH SVÉVOLNÉ FAŠISTICKY TAK IGNORANCI PŘEDSEDOU VLÁDY.. PREMIÉREM ČR ANDREJEM BABIŠEM a spol. 
KVŮLI TÉTO IGNORANCÍ JEHO
ZEMŘELO ZA UPLYNULÝ ROK NADBYTEČNĚ O CCA 28 TISÍC LIDÍ ČR VÍCE, NEŽLI KDYBY ZAVEDL, ZAVEDLA VLÁDA ČR PROTI COVID 19 OPATŘENÍ, KTERÁ ZAVEDLA AŽ cca 
V Únoru 2021 kdy už v ČR BYL HOTOVÝ ARMAGEDON, 
PANDEMICKÁ APOKALYPSA, 
NA KTEROU Jsme S MUDr. MILANEM KUBKEM NEZÁVISLE NA SOBĚ OBA VLÁDU PŘES MÉDIA S PŘEDSTIHEM, (JÁ OD DUBNA 2020) TEDY DOSTATEČNĚ PŘEDEM, UPOZORŇOVALI..KDYŽ BY NÁS BÝVALA VLÁDA ČR, PREMIÉR ANDREJ BABIŠ, UPOSLECHLI, 
A UVEDENÁ OPATŘENÍ PROTI COVIDOVÁ VLONI V KVĚTNU NEROZVOLŇOVALI, A KDYŽ UŽ TAK UČINILI, MĚLI JE ZNOVU ZAVÉST HNED OD ZÁŘÍ.. TO SE VŠAK NESTALO. AŽ V cca ÚNORU 2021 SE JARNÍM (2020) PROTI COVID 19 OPATŘENÍM VLÁDA ČR PŘIBLÍŽILA, KDYŽ UŽ BYLO JASNÉ, ŽE SITUACE JE ROVNÁ PANDEMICKÉ APOKALYPSE, ČESKÉMU ARMAGEDONU 2021.

NAVÍC DNES SE DOČÍTÁM NA NETU, ŽE VLÁDA ČR S PREMIÉREM ABDREJEM BABIŠEM
MÁ TENDENCI
/ NAVZDORY MÝM, VEŘEJNĚ ZDE, 
I INFORMATIVNĚ MEDIÍM ČR, 
UPOZORNĚNÍM, VAROVÁNÍM, SE STANOVENOU RELATIVNĚ BEZPEČNOU KVÓTOU DENNÍHO NÁRŮSTU POČTU NOVĚ ZJIŠTĚNÝCH POZITIVNÍCH COVID 19 LIDÍ
(VIZ INFO VÝŠE I NÍŽE) /
ZOPAKOVAT
ROZVOLŇOVACÍ SCÉNÁŘ
NYNÍ V KVĚTNU 2021
STEJNĚ JAKO VLONI. 
Dnes je dle webu iRozhlas.cz
počet že včera zjištěných nově pozitivně otestovaných osob v ČR
1261 LIDÍ. TO JE 6ti NÁSOBEK MNOU STANOVENÉ MAXIMÁLNÍ KVÓTY
200 LIDÍ.. VIZ VZOREC VÝPOČTU VÝŠE, VERSUS REALITA DNEŠNÍHO DNE. TOTO JE ZE STRANY VLÁDY ČR S PREMIÉREM BABIŠEM OPAKOVÁNÍ LOŇSKÉHO SCÉNÁŘE. 
DŮSLEDKY SI LZE DOMÝŠLET. 

A ŘEKNE SE JEN:
Vlastně ani nic se NEŘEKNE. 
JEN ČTU NA NETU, ŽE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE PŘIJÍMAJÍ SÁZKY NA TO, JESTLI ANDREJ BABIŠ, 
FAŠISTICKEJ IGNORANT, 
KTEREJ SVOU IGNORANCÍ ZPŮSOBIL ZBYTEČNOU SMRT cca 28 TISÍCŮM LIDÍ Z OBYVATEL ČR, 
TEDY ZDA TENTO FAŠOUN BUDE OFICIÁLNÍM PREZIDENTEM ČR. 

PO KRETÉNSKO FAŠISTICKU, 
JAK BÝVÁ
V ČESKÉ REPUBLICE ZVYKEM. 

~~

TAKHLE SI TEDY CHOD STÁTU, 

PRÁVNÍHO STÁTU, 

LIDSKOPRÁVNÍHO STÁTU, 

S NEGRAMOTNOSTÍ NAVÍC POLITIKŮ, POLITIČEK, OBVYKLE, 
V OBLASTI "PRÁVNÍHO, LIDSKOPRÁVNÍHO, SOCIÁLNÍHO, MINIMA", 

CHOD A ŘÍZENÍ, SPRÁVU STÁTU, 

VYSPĚLÉ SPOLEČNOSTI
21.STOLETÍ 
OPRAVDU NEPŘEDSTAVUJI. 


**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 

~~~


středa 12. května 2021

HELE, JE LIBO.. LÁSKA ?.. VÁLKA ?

 
JŮ.. 

HELE,

BUDE ZAS I NEDĚLE,
I PONDĚLÍ, 
MOŽNÁ I LÁSKOVÁNÍ
NEJEN.. NEDĚLNÍ, 
ALE I POST_NEDĚLNÍ..

A

HELE, 
"HELÍ LÁSKOVÁ",
CHCEŠ SI ŘÍKAT
"HELENA LÁSKA"?

A

HELE, 
,, HELÍ VÁLKOVÁ "
BUDEŠ SI ŘÍKAT..

..ŘÍKÁŠ SI:

HELENA VÁLKA" ??

UR VÁLKA ?? 
~~
TAK TOTO JE 'DNES
Prý
SpoluAktivita
Heleny Válkové, vládní zmocněnkyně pro Lidská práva ČR. 

Ministryně FAŠISMU ČR
(se sídlem Vyšehradská 16, Praha) à spol. 
 TÓ JISTÍ.. 
( PREJ ŽE ONA 'A SPOL. 
As
POČÍTÁ LOŇSKÉ, 
A ČTVRTSTOLETNÍ
SPADANÉ V ZEMI LISTÍ..) 
..ŽE PREJ..JAK ŘÍKÁ:
 ,, VŠE VYHODNOCUJE( JÍ ) ".

ANDREJ BABIŠ 
TVRDÍ(k) 
ŽE je VŠE ,,O.K."
KDYŽ V ČR
 JE 30 TISÍC LIDÍ NADBYTEČNĚ, ZBYTEČNĚ Mrtvých na Covid 19, KVŮLI JEHO IGNORANTSTVÍ
 K NÁZORU MÉMU 
I PREZIDENTA ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY
CCA TŘIČTVRTĚ ROKU OD DUBNA 2020,
KDYŽ DAL a spol. 
TĚM VŠEM LIDEM TAK, 
VLONI JEŠTĚ ŽIVÝM,
,, K.O. "-
VŽDYŤ PRÝ TEĎ OČKUJE..
TAK CO SE VŠICHNI ŽIVÍ DOPOSUD, V ČR, VZRUŠUJÍ ? ?!! 

A ZASE ROZVOLŇUJE NAVZDORY MÝM Upozorněním V JEHO SETRVÁVAJÍCÍ IGNORANCI
O PŘEKROČENÍ MNOU USTAVENÉMU LIMITU 
RELATIVNĚ BEZPEČNÉHO, PRO ROZVOLŇOVÁNÍ COVID OPATŘENÍ
7mi NÁSO BNĚ. 
JAKÓ VLONI
 ( cca V Květnu ) . 

~~~

úterý 11. května 2021

TAKHLE TO DÁL JÍT NEMŮŽE..

 JAK CHCETE, LIDÉ, FUNGOVAT,
BÝT ZDRAVÍ, 
PĚSTOVAT UDRŽITELNOST, 
KDYŽ DOVOLUJETE VÝROBCŮM JEDŮ, 
ABY VÁM JE PRODÁVALI V POTRAVINÁCH, 
V NÁPOJÍCH?
KDYŽ JIM DOVOLUJETE, ABY TAK V HONBĚ ZA SVÝM SI ZLATOKOPECTVÍM, 
VÁM TÓ VŠE ZEVNITŘ
ROZVRACELI, BOŘILI ?? PŘES VYCHLASTANÉ, OCHLASTANÉ, 
STUPIDITY ??

POVAŽUJI ZA NEZBYTNÉ
ZAKÁZAT 
CELOREPUBLIKOVĚ, IDEÁLNĚ I V RÁMCI CELÉ EU

!!! REKLAMY 
NA ALKOHOL, NA CIGARETY,
MAJÍ BÝT POSTAVENY MIMO ZÁKON. !!!
NEBOŤ.. OPRAVDU SE NA TO VŠE..
 ( POHLEDEM MÝM ) ..NEDÁ DÍVAT.

I PÍVO JE ALKOHOL. 

PÍVO NENÍ PUSA, ANI LÁSKA. 

ALKOHOL, TEDY I PÍVO JE
OCHLASTSNÁ STUPIDITA..
..ZATEMŇUJÍCÍ ZDRAVÉ MYŠLENÍ, 
PŘÍČINA MNOHÝCH ZÁVAŽNÝCH NEMOCÍ. 

CO PĚSTOVAT MÍSTO CHMELE  ? 

TŘEBA: DOBROU VINNOU RÉVU, 
OVŠEM..NIKOLI NA ALKOHOL, 
ALE NA ROZINKY..TŘEBA "SULTÁNČÍ". 
JSOU, V PŘIMĚŘENÉ MÍŘE, VELMI PROSPĚŠNÉ, KAŽDODENNĚ, ZDRAVÍ. 

~~~

"SMYSLNOST".. HLAVNĚ SI JI NEPLÉST.. S NEPLECHOU..

 EU
Nemá jednoho Leadera.. 
.. dočetl jsem se na webu 
Slovenské prezidentky tento týden. 

POKUD NEMÁ, TAK TÓ ZNAMENÁ,
ŽE BY JICH MĚLA
MÍT VÍC. 

OVŠEM, TAKY TÓ ZNAMENÁ, 
ŽE
LID EU..BUDE, JE, VČETNĚ POLITIKŮ, POLITIČEK, LEADERŮ, 
Z LIDU VŽDY VZEŠLÝCH, 
VZDĚLANÝ..
ŽE BUDOU, JSOU, VZDĚLANÍ
V PRÁVNÍCH ZÁKONECH TYPU:

"VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN" SE VŠUDYPŘÍTOMNĚ JEJ DODRŽOVÁNÍM, RESPEKTOVÁNÍM,

OBČANSKÝ ZÁKONÍK

ŽIVNOSTENSKÝ ZÁKON

ZÁKON O ÚČETNICTVÍ
JAK JEDNODUCHÉM, TAK PODVOJNÉM

TRESTNÍ ZÁKONÍK

MEZINÁRODNÍ DALŠÍ ÚMLUVY O LIDSKÝCH PRÁVECH

**MOJE PÍSMO** 
I CELÉ VE_ZDEJŠÍ

PLUS ŽE BUDOU ALESPOŇ TAK ZVANĚ STŘEDOŠKOLSKY ČI OBDOBNĚ VZDĚLÁNÍ, 
I BEZ MATURITY, ČI I S MATURITOU, ČI I S AKADEMICKÝM TITULEM

MATURITA, AKADEMICKÉ TITULY, V TOMTO OHLEDU, V POLITICE PŘI ŘÍZENÍ STÁTU, EU, 
SPOLÉHÁNÍ NA TO
BEZ OSTATNÍCH ZNALOSTÍ ZDE UVEDENÝCH MŮŽE BÝT, A BÝVÁ, BÝVAJÍ, JAK PŘEKÁŽKOU ROZVOJE I ZEMĚ, LIDU..

I CESTOU PŘEDČASNĚ DO HROBU.
COŽ JE SMUTNĚ ZÁŘNÝ PŘÍPAD 
ČESKÉ REPUBLIKY, 
ALE I DALŠÍCH ZEMÍ, NEJEN V EU. 

~~
TAKY JSEM SE NA WEBU SLOVENSKÉ PANÍ PREZIDENTKY DOČETL OSLOVENÍ
TERORISTY
VLADIMÍRA PUTINA
SLOVY:,, Jeho excelence ". 
TÓ 
ŠŤASTNÉ CELOSTNĚ, 
TEDY I PRO SVĚT,
 I PRO BUDOUCNOST, 
NESHLEDÁVÁM. 
NO, ony ty počítače, mobily, sem tam dělají
 i překlepy.. Mně neustále.. dohazují i celá jiná slova.. JÓ.. I TÓ se stává. 

~~
Dàle: 
Evropské státy stojí v případu Vrbětic za Českem.. dočetl jsem se.. No, to je fajn. 
A když někdo za někým STOJÍ, pak je dobré NEZŮSTAT, NEZŮSTÁVAT, 
JEN U SLOV. 
PROTOŽE TAK BY SLOVA TA
ZTRATILA NA VÁŽNOSTI, NA VÝZNAMU, 
NÁ VÁZE. TAK JE TÓ V ŽIVOTĚ, 
A TAK JE TÓ I V KAUZE VRBĚTIC, 
I JINÝCH KAUZ.. NA ZEMI. 

~~

FRANCOUZI
SE
SBAD KVŮLI TEČKÁM
NEPOPEROU. 
MOHLI BY SI JE TAKÉ SPLÉST SEM TAM I TŘEBA S PIHOU.. PŘI ZNAKOVÉ ŘEČI TLUMOČNÍKŮ, TLUMOČNIC..

~~
iDNES.cz PROVOKATÉŘI dnes píší heslo na webu, že srdce se někdy po rozchodech zahojí. S tím příliš zkušenost nemám..
no, možné to, možná, je. 

~~
**JESUS**KRISTUS**

~~~


ŠKOLY.. A BEZPEČNOST.. versus TERORISMUS

STŘELBA NA ŠKOLÁCH PO SVĚTĚ..

 POVAŽUJI ZA DŮLEŽITOU PREVENCI
TERORISMU

VYBAVIT VŠECHNY TYPY ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ, TEDY ŠKOL, ŠKOLEK, 
BEZPEČNOSTNÍMI RÁMY U VSTUPU S OZBROJENOU POLICEJNÍ OSTRAHOU.

JE TÓ LEPŠÍ, 
NEŽ ZAŽÍT MASAKR. 

A JESTLI POLITICI, POLITIČKY 
SI MYSLÍ,
 ŽE
NEMAJÍ NA TOHLE PENÍZE, 
COBY STÁT, PAK.. 
..VYDÁVAJÍ SVĚT 
TRESTUHODNĚ BEZBRANĚ
NA POSPAS TERORISMU. 

TAKHLE TÓ ALE NEJDE DĚLAT. 
TAKHLE NELZE VLÁDNOUT, ŘÍDIT STÁT, STÁTY, ANI EVROPU.. 
S TAKOVOU.. JDE JEN O ILUZI BEZPEČNOSTI, KDY NIKDO SI NEMŮŽE BÝT JIST OKAMŽIKU, KDY KDEJAKÝ POBUDA SI VEZME ZA CÍL NĚKOHO ZABÍT, ZRANIT..

POKUD SE TOHLE DĚJE, 
JE ZAPOTŘEBÍ TOMU PŘEDCHÁZET. 

TERORISMU 
JE NUTNO PŘEDCHÁZET. 
A NE HO ŘEŠIT VŽDY AŽ PO TÉ. 
S KŘÍŽI PO POHŘBECH. 

~~~

!!! NEMUSÍM !!! ..


STŘELBA V RUSKÉ.. ŠKOLE..

 STŘELBA V RUSKÉ ŠKOLE,

JAKÓ JAKÉKOLI JINÉ ÚTOKY 
SE ZBRANĚMI NA CIVILISTY, 
NA DĚTI, 
NÁ ZEMI PLANETĚ, 

ROVNĚŽ TAK ZMÍNKA 
,, ZPLYNOVÁNÍ DĚTÍ"
ŠKOLY V TEPLICÍCH V ČR
ZE STRANY ČLENA SPD TOMIA OKAMURY , SMÍCH NAD TOUTO ZMÍNKOU PRÁVNÍKA..

KAUZY TYTO JSOU

SPROSTÝM TERORISMEM, 

V RUSKU STŘELBOU VE ŠKOLE DĚTÍ, UČITELEK, NAVÍC I TERORISTICKOU PROVOKACÍ STYLEM IS.

TEN MLADÍK V RUSKU, ÚTOČNÍCI, CO ZASTŘELIL, CO SE PODÍLELI NA TOM, CÓ ZASTŘELIL TY DĚTI, UČITELKU, ŽENU PERSONÁLU.., 
SI ZASLOUŽÍ VŠICHNI TREST NEJVYŠÍ.

NIKDO SI NEBUDE BEZTRESTNĚ BRÁT JMÉNO BOŽÍ COBY ZÁSTĚRU
TERORISMU. 

**JESUS**KRISTUS**

~~~

JAZYKOLAM 2

 
NÁBOŽENSTVÍ..

ZBOŽÍZNALSTVÍ..

..ZBOŽÍ..

NAMALUJ: SLUNÍČKO

~~


"NÁ" BOŽE nství
( "Ná".. ó Dávání .. vDavkách i.. ) 

.. BOŽE nství
( nápěv.. ství ) 

"NÁ" : "BO" ŽENSTVÍ
( o Mužích a Ženách si DÁVÁNÍ ) 

"NÁ": "BO" ŽEN ství
( ŽENA může DAR Muže přijmout, 
ale má právo jej i odmítnout.. Má právo i možnosti, i zbraně se bránit, ubránit, Daru Muže NECHTĚNÉMU, Jí jej vnucujíc násilím fašisticko prvoútočně v rozporu s dobrými mravy, se ZDRAVÍM, SE ŽIVOTEM, S LIDSKOU DŮSTOJNOSTÍ ) 

NÁ.. "BO" ŽEN ství
( Muži i Ženy, no zejména Muži od ŽEN se mohou ve vzájemném si v LÁSCE DÁVÁNÍ, těšit ze vzájemně se POSILOVÁNÍ ENERGIÍ ŽIVOTA ) 

"NÁ" : "BO" ŽEN s "Tví" 
( ŽEN a Mužů.. SDÍLENÍ i: SE.. 
V: DÁVÁNÍ.. i: SE ) .. 

NÁBOŽENSTVÍ, TANTRA, 
JSOU:
OSLAVOU
ŽIVOTA, 

ŽENY.. ŽEN. 

NAMALUJ: MĚSÍČEK

~~
NO JÁ VÍM..
,,KARTEL REBELING JESUS MAFIA"
TENDENČNĚ DĚLÁ, DĚLÁVÁ, UDĚLÁ, 
ZLO ZE VŠEHO, CO ŘEKNU, NAPÍŠU, UDĚLÁM.  

NAŠTĚSTÍ LIDÉ OSTATNÍ MAJÍ SVŮJ ÚSUDEK. 

~~

LÁSKA ?  

NAMALUJ: SRDCE

SRDÍČKO
třeba i křídou na tabuli "VÍLÍ" 


NAMALUJ DVĚ.

NAMALUJ JICH: VÍC


~~~


!! NEMUSÍM..!!.. Aneb: KRETÉNISMUS i FAŠISTICKÝ i ČESKÉHO SOUDNICTVÍ..

!!! NEMUSÍM !!!
Strpět vyznání jiné ani víry, která prostřednictvím muže s nahou prdelí leží
 na ženě a prý ,,jakoby" JI znásilňuje.
MŮŽU
PROTAGONISTOVI, 
ORGANIZÁTORŮM TAKOVÉHOTO DIVADELNÍHO PŘEDSTAVENÍ, 
AŤ UŽ JEJ SHLÉDNU KDEKOLI, 
JEDNO JESTLI NA PÓDIU, NEBÓ NA ULICI, 
ČI V LESE
DÁT ,, PŘES HUBU ".
A TÓ
TAK, ŽE i VELMI. 
ZPŮSOB, FORMU, SI VOLÍM ADEKVÁTNĚ SITUACI SÁM. 
A JÉ PŘI TOM ÚPLNĚ JEDNO, JESTLI JDE 
V TAKOVÉM PŘÍPADĚ
O ŽENU MUSLINKU, ČI NEMUSLIMKU.

A TEĎ, ČEŠTÍ SOUDCI, STRPTE
VYZNÁNÍ **MOJE**, 
VÍRU **MOU**. 

**JESUS**KRISTUS**

~~~
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3310093-nejvyssi-soud-zamitl-dukovo-dovolani-ve-sporu-o-omluvu-za-uvedeni-divadelnich-her-ani


Pieta.. / a odpovědnost..

 JO, MILOŠI ZEMANE a spol..
s Babišincem.. trafikou Mu od Tebe tou, aby se Ti v roce 2017 volbami nerozpadla pod rukama vůči LIDU fašistická vláda. Tak sis to pojistil,
Babišem. Babišincem a spol.

TÓ, co se dělo v uplynulém čase doposud, je toho důsledkem. 

Vloni v dubnu jsem psal veřejně, na vědomí i veřejnoprávní médiím, 
že je HAZARD S LIDSKÝMI ŽIVOTY
ROZVOLŇOVAT JARNÍ OPATŘENÍ 
S KVÓTOU Denní PŘESAHUJÍCÍ 170 OSOB NOVĚ NEMOCNÝCH, cca 
PŘI 8 TISÍCÍCH TESTŮ ZA DEN

NÁSLEDNĚ TAKŘKA OBRATEM 
ANDREJ BABIŠ
ROZHODL, VYHLÁSIL, ROZVOLNĚNÍ TAKŘKA VŠEHO. 
NEBYLI JSME TÓ "MY", JAK SDĚLUJEŠ DNES, MILOŠI ZEMANE, LIDU. 
BYL TÓ ANDREJ BABIŠ.
TEN, KTEREJ PRDÍ NA EXEKUČNÍ FAŠISMUS, SE VYPRDNUL I NA JEŠTĚ TENKRÁT ŽIVÉ LIDI, KTERÝM DNES HOŘÍ SVÍČKA 
NA NÁDVOŘÍ PRAŽSKÉHO HRADU. 
POKUD BY VLONI ANDREJ BABIŠ A SPOL UPOSLECHLI, CO JSEM JIM NAPSAL, KVÓTU TU, O KTERÉ INTENZIVNĚ TAKÉ MLUVIL OD ZÁŘÍ 2020 MUDr. MILAN KUBEK, PREZIDENT ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY, BYL BY POČET MRTVÝCH V ČR NA COVID 19
ZA UPLYNULÝ ROK NIKOLI 30 TISÍC OBYVATEL, ALE cca DO: 2 TISÍC, A MOŽNÁ I MNOHEM MÉNĚ. 
TĚCH 30 TISÍC..TO JE DŮSLEDEK FAŠISTICKÉ FRAJEŘINY A NEZÁJMU, IGNORANCE, ANDREJE BABIŠE coby Předsedy vlády a spol. 
SE STEJNOU IGNORANCÍ PŘISTUPUJÍ
TITO
K ZMÍNĚNÉMU EXEKUČNÍMU FAŠISMU V ČR, KTEREJ JSI ZDE V ČR 
MILOŠI ZEMANE SPOLU S VÁCLAVEM KLAUSEM ZAVEDL, 
A KTEREJ RUJNUJE, ZRUJNOVAL UŽ, 
MNOHO SET TISÍC LIDÍ, RODIN, 
S PŘESAHEM NA CELOU ČESKOU REPUBLIKU. 

**JESUS**KRISTUS**

***


pátek 7. května 2021

COVID 19 v ČR.. a rozvolňování opatření..

 ( 8. Máje 2021 ) :
VLÁDO ČR, DOKTORE ARENBERGERE, 
ŽÁDNÉ DATUM, ŽÁDNÝ TERMÍN, 
NEJSOU S TÓ PŘIMĚT VIRUS 
COVID 19,
ABY SE CHOVAL JINAK, NEŽ PŘED ROKEM.. TEDY JE NUTNO POSTUPOVAT S PŘÍPADNÝM ROZVOLŇOVÁNÍM PODLE **MNOU** USTANOVENÝCH MAXIMÁLNÍCH KVÓT 
DLE MATEMATICKÉHO VZORCE, 
NA ZÁKLADĚ MÉHO DLOUHODOBÉHO POZOROVÁNÍ (VIZ VÝŠE), COŽ JSEM VÁM PSAL UŽ VLONI V DUBNU. NEUSTÁLÉ VAŠE OMÍLÁNÍ ŽE TÓ JDE DŘÍV,
 JE NECHUTNÝ HAZARD S LIDMI ČR. 
I NECHUTNÉ TESTOVÁNÍ TOHO, 
CO KDO JEŠTĚ VYDRŽÍ, SNESE. 
JAK JE VŮBEC MOŽNÉ, ŽE MUDr. ARENBERGER ZASE JE JEDEN Z TĚCH, O KTERÉM MÉDIA PÍŠÍ, ŽE JE 
V NEBÝVALÉM STŘETU ZÁJMŮ ??  
JABLKO NEPADÁ DALEKO 
OD STROMU, ŽE ?? V TOMTO PŘÍPADĚ OD FAŠISTY VŮČI LIDU Andreje Babiše. Andrej Babiš používá akademiky na postu ministra zdravotnictví coby RAZÍTKA, 
k legalizaci úmrtnosti na Covid 19 mnohem vyšší, nežli by mohla bývala být, z důvodů předčasných rozvolňování, jen proto, aby vypadal, že něco dělá, že je geroj, kterej zvládá udržovat chod umírajícího koně, nežli by ho nechal odpočinout, vyléčit, uzdravit. 
Pro Andreje Babiše počet mrtvých nehraje roli, to už prokázal, 
a prokazuje stále. Jediné, co ho zajímá, jsou možné politické body. 
STANOVOVÁNÍ JAKÝCHKOLI TERMÍNŮ PRO UVOLNĚNÍ PŘI POČTU DENNĚ NOVĚ NAKAŽENÝCH OSOB VYŠŠÍM, NEŽ 200 DLE SHORA UVEDENÉHO MATEMATICKÉHO VZORCE SHLEDÁVÁM NEPŘÍPUSTNÝM HAZARDEM 
S LIDSKÝMI ŽIVOTY !!!
STEJNĚ, JAKO TOMU BYLO VLONI
 V KVĚTNU, COŽ SE I POTVRDILO 
SE CCA 30 TISÍCI UŽ MRTVÝMI 
NA COVID 19 PŘESNĚ OD TÉ DOBY DOPOSUD, DÍKY VAŠÍ IGNORANCÍ MÝCH ŘÁDKŮ I SHODNĚ SLOV MUDR. MILANA KUBKA, PREZIDENTA ČESKÉ LÉKAŘSKÉ KOMORY. VLÁDA ČR SE DLE 
WWW LINKU NÍŽE TEDY CHYSTÁ ZOPAKOVAT LOŇSKÝ KVĚTNOVÝ SCÉNÁŘ, KRETÉNI. 

!!! NECHUTNÉ !!! 

??!! KOLIK CHCETE, ,,VLÁDO ČR", POMALOVAT 
"KŘÍŽI"
V ČR NÁMĚSTÍ ?? !! 


MUDr. Petr Arenberger tvrdí,
 že podle něho je od pondělí rozvolňování opatření pro ČR možné.
Populisticky.. 
?? O co se opírá tenhle Váš názor ?? Doktore ??
Překračujete 8mi násobně Mnou výše uvedenou kvótu, která se opírá o dlouhobé pozorování s matematický vzorcem.
Vy, doktore Arenbergere, rozhodujete jen proto, abyste vypadal, že jste něco.. to rozvolnění.. rozhodl. Pokud nebudete respektovat Má čísla, dá se předpokládat, že cca 
v říjnu 2021 může být ČR situačně 
na tom s Covid 19 stejně, možná i hůř, jak v říjnu, listopadu.. 2020..

 !!! 1500 nově nemocných za den..
aktuálně..
v ČR JE STRAŠNĚ MOC VYSOKÉ ČÍSLO !!! 
PODLE MNE JE NUTNO POČKAT, 
AŽ TÓ ČÍSLO POKLESNE 
POD 200 V CELÉ ČR V SOUČTU
 ZA DEN. Ani o jednoho víc. 

**JESUS**KRISTUS**
(**JIŘÍ**) 

pondělí 5. dubna 2021

Ahoj všem :-).. VÍTEJTE !

Volby Parlamentní 2021: 

"VOLÍM PIRÁTY: www.Pirati.cz"

~~
~~
ŽHAVÉ TÉMA ČESKÉ REPUBLIKY, OBYVATELSTVA V ČR už po čtvrt století: Současné České FAŠISTICKÉ SPECIALITY VLÁDY, POLITIKŮ, POLITIČEK, REŽIMU ČESKÉ REPUBLIKY JIMI USTANOVENÉHO, 
aneb:
JAK RUJNOVÁNÍM LIDU
SE RÁDOBY DRŽET U KORYT STÁTNÍCH PLATŮ, POSLANECKÝCH, MINISTERSKÝCH, PREMIÉRSKÝCH, SENÁTORSKÝCH, PREZIDENTSKÝCH, SOUDCOVSKÝCH, 
stylem například:




( DŮVĚRYHODNÝ informační zdroj
 FAKTŮ, reflektující REALITU ČESKÉHO
REŽIMU FAŠISTICKÉHO, VŮČI LIDU ). 

Píši o tom všem i vládě, médiím, veřejně, už 9 let. Dnes je 17.4.2021.

ODPALTE UŽ Z FUNKCÍ, VY FAŠOUNI,
 Z POLITIKY, Z PARLAMENTU, 
ZE SENÁTU !! Z PRAŽSKÉHO HRADU !! 
PŘESTAŇTE SVOU TOUŽ PŘÍTOMNOSTÍ
OPRUZOVAT PO FAŠISTICKU ČESKÝ LID, ČESKOU REPUBLIKU, EVROPU, SVĚT..
..i Miloši Zemane..VY KRETÉNI FAŠISTIČTÍ ČTVRT STOLETNÍ V ČR.. ( Václava Klause staršího z toho NEVYJÍMAJE ). 

**JESUS**KRISTUS**

~~
dále:

25.4.2021:

~~~

Žel musím konstatovat, 
ŽE: ,,Youtu.be Czech"
se nejednou svými spoty, obrázky, texty, pod hudbou, pod videí, 
projevuje coby i: MORBIDNÍ MONSTRUM.
Nechutně, i celkem perverzně
se v tom i umí Youtu.be ČR využívat. 

~~~

 5. dubna 2021:
 Demokracie, Svoboda ?
A.. JAKÉ ?? JAKÉ JE CHCETE MÍT ?? ŽÍT ?? PROŽÍVAT ?? A.. CHCETE ŽÍT ?? A JAK ??
Pokud NESOBECKY, PRO OBECNÉ BLAHO VŠEM, pak JE NUTNO CTÍT, DODRŽOVAT, PRAVIDLA. NIKOLI JEN PRAVIDLA TVÁ, ALE PŘEDEVŠÍM PRAVIDLA **MNOU** USTANOVENÁ, "PRAVIDLA PRO ŽIVOT", 
v Mém PÍSMU, i ve zdejším. 

Žít život bez pravidel **Mých**, není ani svoboda pro blaho všech, ani demokracie, ani energie pro život optimálně udržitelný. Takové pojetí žití, života, je, bývá, anarchií, fašismem, vzpupností vůči ZÁKONŮM KOSMU, vůči STVOŘITELI VEŠKERENSTVA. Takové chování v čase na sebe váže obdobně rezonující energie i ty z latentního stavu 
v KOSMU, a KOSMOS je znásobené, o sílu svou nezměrnou vrací v čase zpět svým původcům a jejich blízkému i vzdálenějšímu okolí, to podle jejich typu.. Vrací je KOSMOS stejně, jako energie LÁSKY. TAKOVÝ JE zde uvedený ZÁKON KOSMU. NIKDO NEMŮŽE MU, ŽÁDNÝ ČLOVĚK, ŽÁDNÁ DUŠE, UNIKNOUT.


~~~
16.4.2021: 
ČESKO = LID. 
TÓ jste VLÁDO ČR, poslanci, poslankyně, senátoři, senátorky, Miloši Zemane, Václave Klausi starší
DOPOSUD
PRO_FAŠISTICKO-PUTINSKO-LICHVO_POPLATKOVĚ, 
FAŠISTICKO LIKVIDAČNĚ 
VŮČI VLASTNÍMU LIDU
FAŠISTICKO TAK PROTEKTORÁTNĚ, 
NEPOCHOPILI..!!! 

**JESUS**KRISTUS**
~~~

15.4.2021: Ustupovat fašismu, PRVOÚTOČNÉMU, vražednému násilí ozbrojenou armádou, teroristy, ÚSTUP TOMU ZE strany tak zvaného DEMOKRATICKÉHO SVĚTA, USTUPOVAT ZLU, FAŠISMU, 
USTUPOVAT Z OBRANY ŽIVOTA, ZDRAVÍ, 
POKUD TENTO DEMOKRATICKÝ SVĚT DISPONUJE MOŽNOSTMI, JAK TYTO HODNOTY BRÁNIT, 
JE STEJNĚ TRESTUHODNÉ, ZBABĚLÉ, 
JAKÓ PÁCHÁNÍ ZLOČINŮ TĚCH. 
KOLIK LIDÍ UŽ POLOŽILO ŽIVOT ZA TYTO HODNOTY ? 
TATO OBRANA MUSÍ BÝT DŮSLEDNÁ,
 A DOVEDENA AŽ DO ÚPLNÉHO KONCE, ADEKVÁTNĚ ÚTOKŮM. 
ZBYDE POCHOPENÍ LIDSTVA, ŽE KŘIVÁRNY, OHROŽUJÍCÍ ZDRAVÍ DRUHÝCH LIDÍ, ŽIVOTŮ, NEMAJÍ NA ZEMI PLANETĚ
 V LIDSKÉM SPOLEČENSTVÍ MÍSTO. 
A TAK SE STANE. 
BUĎTO, "LIDÉ" , S POMOCÍ VAŠÍ BOHU, STVOŘITELI VEŠKERENSTVA, 
NEBÓ I BEZ NÍ, BEZ POMOCI TÉ.. MU, 
AVŠAK SI TÓ ON, STVOŘITEL, V TAKOVÉM PŘÍPADĚ, ZAŘÍDÍ VŽDY PO SVÉM. 
SVÉHO DOSÁHNE. 
FAŠISMUS NA ZEMI BUDE OBRÁCEN 
V PRACH, DO POSLEDNÍHO ZRNKA PRACHU TOHOŤ. 
SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ KRIZE NA BARMSKÉ AMBASÁDĚ V LONDÝNË JE VYHOŠTĚNÍ VOJENSKÉHO DIPLOMATA, ZASTUPUJUJÍCÍHO VOJENSKOU JUNTU, VRAŽDÍCÍ CIVILISTY V BARMĚ, 
A POSKYTNUTÍ TRVALÉHO AZYLU, OCHRANY, DOSAVADNÍMU DIPLOMATOVI. 
UVEDENÝ VZOREC PLATÍ I PRO TERORISTY OSTATNÍ SVĚTA, PATŘÍCÍ DO KRIMINÁLU. 
AKCEPTACÍ JEJICH CHOVÁNÍ
SI DEMOKRATICKÝ SVĚT SERE DO BUDOUCNA DO VLASTNÍHO, A DEMOKRATICKÝ SVĚT TÓ POCHOPÍ. 
11.ZÁŘÍ A DVOJČATA V AMERICE TOMU MOHOU BÝT, MYSLÍM, DOSTATEČNÝM, ODSTRAŠUJÍCÍM, OBRAZEM. 
Tehdy jsem seděl u stolu, a chvíli Mi trvalo, než jsem uvěřil té zprávě..z rádia. Uvěřil jsem jí, při ohlašování útoku na druhé dvojče. Pak jsem to viděl v televizi. To jsem ji ještě sledoval. Dnes už však, na ty České móresy, i líznuté fašismem Putinismem, moderátorů, moderátorek zpravodajství televizních nemám žaludek. Takže televizi ani rádio neposlouchám, nemám. 
DŮLEŽITÁ V BOJI S FAŠISMEM NA ZEMI JE DŮSLEDNOST. JINAK SE SVĚTE, LIDÉ, NEDIVTE, POKUD MU, FAŠISMU, POSKYTNETE, POSKYTUJETE, KDEKOLI, JAKÝKOLI, PROSTOR. BOJ S FAŠISMEM OVŠEM NEZNAMENÁ SROVNAT SE ZEMÍ CIVILNÍ OBJEKTY, ŠKOLY I S DĚTMI, TAK, JAK TÓ UDĚLALA RUSKÁ ARMÁDA V SÝRII..například, s Lidmi v nich, s dětmi, pod vedením Putina. 
Chcete li ustoupit, v boji proti FAŠISMU, 
DEMOKRATICKÝ SVĚTE, NEZBÝVÁ MI, 
NEŽLI SE VÁS ZEPTAT:
KDE JE TA VÁMI PROKLAMOVANÁ DEMOKRACIE, SVOBODA??  A COŽ, KDYŽ BY I JESUS KRISTUS, JAKO VY CHCETE TÓ ZABALIT, UŽ TÓ DÁVNO, BOJ ZA VÁS, ZA OCHRANU VAŠÍ, ŽIVOTŮ, LIDSKÉ DŮSTOJNOST VAŠÍ, UŽ DÁVNO ZABALIL ?? 
FAŠISTÉ, FAŠISTKY, SVĚTA, MUSEJÍ POCHOPIT, ŽE PRO FAŠISMUS NENÍ NA ZEMI PLANETĚ MÍSTA.. MÍSTO. 
Pomocí Vám, LIDÉ, v tom mohou být moderní technologie, věda, výzkum, psychologie, výuka..vzdělávání.. zejména i v oblasti LIDSKOPRÁVNÍ, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN,.. 
.. **MOJE PÍSMO** I VE_ZDEJŠÍ. 
Nechci válku, války, na Zemi, chci MÍR. A TEN, MÍR, JE NUTNO, DOKUD EXISTUJÍ SÍLY FAŠISMU, NA JAKÉKOLI ÚROVNI, CHRÁNIT, BRÁNIT, UBRÁNIT. 
DOSTATEČNĚ. 
I PREVENTIVNĚ, PRÁVĚ PROTO, ABY NEVZNIKLA VÁLKA, ABY NEVZNIKALY VÁLKY. 
MÍR S AKCEPTACÍ FAŠISMU
BY SE VŠAK STAL FAŠISMEM. VIDÍME TÓ NAPŘÍKLAD V LEGISLATIVNÍM FAŠISMU V ČESKÉ REPUBLICE..S VRAŽDĚNÍM CIVILISTŮ V BARMĚ, V POCITU, ŽE PUTIN SI MŮŽE DĚLAT, ÚTOČIT, VOJENSKÝ I JINAK HYBRIDNĚ, KDE A JAK CHCE.. VÝSLEDEK?? 
V ČR 5 MILIONŮ EXEKUCÍ, LIKVIDUJÍCÍCH FAŠISTICKY 1 MILION ČESKÝCH OBYVATEL ZE ŽIVOTA, 
MRTVÍ CIVILISTÉ V BARMĚ, 
SÝRIE SROVNANÁ SE ZEMÍ..,
ZATÝKÁNÍ NEPOHODLNÝCH LIDÍ REŽIMU V RUSKU, V TURECKU pod záminkou, že jsou teroristé.. muži i ženy.. v Číně.. 
BĚLORUSKO..atd, atd. 
Já vím.. JE TÓ OTRAVNÉ. 
Ale NESMÍME TY VŠECHNY OBĚTI, TY SLABŠÍ, CO SE MUSELI TOMU POSTAVIT NA ODPOR, NESMÍME JE V TOM NECHAT, NECHÁVAT. KAŽDÝ, KAŽDÁ, MŮŽE DENNĚ NĚCO PRO TÓ VŠE, PRO MÍR V LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI, V LIDSKOPRÁVNU, DĚLAT, UDĚLAT. KAŽDÝ, KAŽDÁ, PODLE SVÝCH MOŽNOSTÍ, SIL, MŮŽE POZITIVNĚ PŘISPĚT, A TÍM POMOCI.. I CELÉMU LIDSTVU..I ZEMI PLANETĚ. GRÉTA THUMBERGOVÁ, NAPŘÍKLAD, TÓ UDĚLALA, I JINÍ..
NECHŤ JE NA KAŽDÉM, NA KAŽDÉ, INDIVIDUÁLNĚ, UVNITŘ SEBE, SE ZODPOVÍDAT SE BOHU, SOBĚ, ZA TOTO, ZA TUTO POMOC I KAŽDODENNÍ SVĚTU..LIDSTVU, PLANETĚ, I TAK VESMÍRU. 

( nejednou i: " VÍTĚZ.. Ten." ) 


~~
15.4.2021: Českou republiku, LID, Rádoby dlouhodobě, trvale, ovládá: 
TRESTANECKÁ 
FAŠISTICKO LOBBISTICKO DLUHOVĚ VYMAHAČSKÁ MAFIE. 
TÓ MUSÍ SKONČIT. 
A TÓ TAKY SKONČÍ. 
STVOŘITEL VEŠKERENSTVA
v **Mojí**JEDNOTĚ vždy s Ním
OBRÁTÍ, OBRACÍ, 
tenhle FAŠISMUS NA ZEMI i Ten
V PRACH. 


15.4.2021: Témata: ?? PRÁVNÍ STÁT ČR??  NIKOLI. PROZATÍM. UŽ cca ČTVRT STOLETÍ, JEN STÁT, KDE SE TÓ POLITICI SNAŽÍ, FAŠISTICKO ALIBISTICKY I PŘED EVROPOU ,,HRÁT, UHRÁT", KDE JIM JDE JEN A JEN O JEJICH MINISTERSKÉ, POSLANECKÉ, PREMIÉRSKÉ, PREZIDENTSKÉ, SENÁTORSKÉ, PLATY.. A POKUD MOŽNO CÓ NEJDÝL..  ,,MAJÍ PŘECE RODINY.. MANŽELKY.." : ÚŘAD PRÁCE ČR a ČESKÁ POŠTA.. aneb:
STÁTNÍ MAFIE a LIDU NAPOSTULOVANÁ HONITBA ZA například INFORMACEMI, TO těm Lidem, kteří čerpají nutně, aby mohli ŽÍT, bydlet, při současných Českých příjmo-nákladových poměrech:
ÚŘAD práce ČR ( UPCR) po Mém upozornění ohledně nekvalitních servisu svým klientům..LIDU..po stránce iformační, zvedání telefonů jednotlivými pracovnicemi(ky) ZE SEBE NA WEBU UDĚLALI MAFII UZAVŘENOU, KDE TYTO TELEFONNÍ KONTAKTY Z JEJICH OFICIÁLNÍHO WEBU ZMIZELY, A TEN, KTERÝ TAM ZŮSTAL, TAK TEN TELEFON NIKDO NEZVEDÁ..ASI NA TO NEMAJ KAPACITU. 
NO, A 18.3.2021 informoval UPCR na svém webu, že podklady pro pokračování čerpání příspěvků nabydlení za 3.čtvrtletí není potřeba dokládat, a doložené případně elektronické podklady není nutno opatřit elektronickým podpisem. Dnes, 15.4.2021 namátkovou kontrolou ověřením na jejich webu zjištuji, že ten podpis vyžadují, ale neuvádějí od kterého data, přičemž informace z 18.3.2021 zmíněná zústává na webu UPČR stále aktivní. 
TEDY, Jano Maláčová a spol.. TO JSME TU V ČR VŠICHNI S VÁMI 
UŽ JAK V ,, CVOK HAUSE. "

Česká pošta státní podnik..
..provozuje jakési ,, DINO". 
DINO prý.. chvástá se, pomáhá.. 
JDE O VYMAHAČSKÉ LOBBY ČESKÉ TELEVIZE, ČESKÉHO ROZHLASU, možná i Dopravního podniku Praha, kde vyhrožují LIDEM, pokud nezaplatí, že se jim dluhy za poplatky.. NAVÝŠÍ KLIDNĚ I 
O DVOJNÁSOBEK, O NĚKOLIK TISÍC.. 
JÓ..  ,,DINO".. JENŽE TOHLE DINO.. NELZE DOHLEDAT V REJSTŘÍKU FIREM. TO ZNAMENÁ, ŽE ŽÁDNÉ 
DINO
SE SAMOSTATNOU PRÁVNÍ SUBJEKTIVITOU
NEEXISTUJE. 
Jde pouze o vymahačskou aktivitu České pošty, jejímž zřizovatelem je ministerstvo vnitra ČR. Tedy tomu celému šéfuje aktuálně Jan Hamáček. 
KOLIKA miliony, miliardami, si pakují meziročně asi své kapsy smluvní právníci tohohle  DINO vymahačského lobby spolu se smluvními právníky České TELEVIZE (ČT), Českého ROZHLASU (ČRo), exekutoři..?? 
Mnoho Lidí zapomene tu a tam odhlásit svoje tyto domácí rádio televizní přijímače..Různě se stěhují.. z důvodů ČESKÉHO EXEKUČNÍHO FAŠISMU, TRVAJÍCÍHO cca ČTVRT století.., zatímco se jim tím i rodiny rozpadají.., například, o kterém píši ve svém **PÍSMU** dlouhodobě, už 9 LET.. KDO BY V TAKOVÝCH SITUACÍCH, PODMÍNKÁCH, MYSLEL HNED NA ODHLÁŠKU TĚCH PŘÍSTROJŮ ?? 
A TAK V TOM LIDÉ MÍVAJÍ, I NIKOLI Z VLASTNÍ JEN VINY, NEPOŘÁDEK, CHAOS. TOHO I ČT, ČRo zneužívají, dávají jim pokuty i 10 tisíc CZK. NO, A VYMAHAČSKÁ MAŠINÉRIE, LOBBY, takto VZKVÉTÁ NA
 I LIDSKÉM ZOUFALSTVÍ, NEŠTĚSTÍ. 
KDYŽ pošle upomínku DINO, 
najdete v dopise mnoho devítek, i mnoho adres, na žádné z uvedených adres obvykle s reklamací případnou pochodit normálně nelze. Tedy museli byste napsat reklamaci doporučeně na všech cca 5 adres, uvedených v dopise, s výsledkem pofidérním. Nejspíš by Vás dokázali na právníka. Oddělení reklamací České pošty ani nikdo z oslovených zaměstnanců České pošty NENÍ SCHOPEN REKLAMACI případnou, PŘIJMOUT K DALŠÍMU ZPRACOVÁNÍ. 
Máte jedinou možnost.. Zaplatit TŘEBA I VE SPLÁTKÁCH, CO VÁM KDE NA POČÍTALI, 
A NEBÓ SE PAK SOUDIT.. PŘÍPADNĚ OČEKÁVAT EXEKUTORA. 
JANE HAMÁČKU, JANO MALÁČOVÁ A SPOL..
I OSTATNÍ STARÉ ZNÁMÉ TVÁŘE Z PARLAMENTU ČR, ZE SENÁTU ČR..Miloše Zemana NEVYJÍMAJE, KTEŘÍ JSTE SE I COBY STRANÍCI SPOLU PODÍLELI BYŤ I TIŠE NA TOMTO FAŠISTICKO VYMAHAČSKÉM LOBBY HNUSU V České republice.. NA JEHO VZNIKU OBECNĚ V ČR.. 
TAKHLE SI PŘEDSTAVUJETE SVOU PŘEDVOLEBNÍ KAMPAŇ?? 
SVŮJ POLITICKÝ PROGRAM?? 

Sledujete Mne na každém kroku, 
sledujete každý Můj proklik, 
policejní auta kolem Mne umí dělat sirénní HA DIVADLO NA N'tou.. 
A to vše JE CHIMÉRNÍM VĚJÍŘEM VAŠÍM, ABYSTE ODVRÁTILI POZORNOST OD TĚCHTO SVÝCH LOBBY MILIARDOVÝCH SRAČEK, KTERÉ PROVOZUJETE NA ČESKÉM LIDU, VLÁDO ČR Z "LIDU ČR" ZVOLENÁ. 

Jste, TAKTO, TITÓ à spol. 
HANBOU
FAŠISTICKOU
EVROPY, SVĚTA. 

Píšu o tom stále, a Vy jste si mysleli, že můžete TOHLE přede Mnou, před LIDEM, před SVĚTEM.. UTUTLAT, A STÁLE SI POTUTELNĚ TENHLE FAŠISMUS PROVOZOVAT ?? 

TÓ, KDOŽ TENHLE FAŠISMUS PROVOZUJÍ, TAHLE LOBBY VYMAHAČSKÁ FAŠISTICKÁ KARTEL MAFIA, 
PATŘÍ PŘED TRESTNÍ SOUD. 

**JESUS**KRISTUS**

~~
11.dubna 2021:
Česká veřejnoprávní média, a jejich zvyklosti s modelem tak zvané ekonomiky STRACHU, PODOTROCTVÍ..A JEJICH V ŠUPLÍČCÍCH ZARUČENÍ ODBORNÍCI, JEJICHŽ Banka MÁ REKORDNÍ ZISK LETOS 90 MILIARD CZK..
à jejich tvrzení, že TÓ, ČI ONO NEPŮJDE.. UFINANCOVAT, VKLÁDAJE LIDEM DO HLAVY BEZNADĚJNOU BUDOUCNOST, ABY MAKALI NE JEN 12 HODIN DENNĚ, ALE 18..YA ZBYTEČNĚ SE UDŘELI, RUJNUJÍCÍ TAK LID. .
JSTE, "TITÓ" 
S TAKOVÝMIHLE ZVYKLOSTMI UŽ NA SVÝCH TĚCHTO POZICÍCH
ZBYTEČNÍ. 
JDĚTE DĚLAT NĚCO JINÉHO. UŽITEČNÉHO. 
KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVODY, PROČ TÓ, ČI ONO, NEJDE, NEPŮJDE. 
KDO CHCE, VIDÍ "A" ZDEJŠÍ **MOU** CESTU:
A.. Nezkoušej TÓ, fašo POLITIKU tu.., Rusnoku à spol.. více
 na **Mne**, à na LID. 

**JESUS**KRISTUS**

~~~

11.dubna 2021:
Způsob života napostulovaný LIDU Českému, Českými politiky, političkami, post sametově, shledávám, ve značné míře poněkud nešťastným..v důsledcích. Jde především o důsledky, vyvěrající z negramotnosti obecné z ustanovení dokumentu:
,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN" spolu s nechutí se to nejen naučit, ale žít TÓ, CELOSPOLEČENSKY. Z toho plyne VŠE, co Lidé, Češi, srdce Evropy, celou tu dobu tvoří..stvořili. Ve společnosti se ujalo mentální pole FAŠISMU AUTOGENOCIDNÍHO vůči LIDU mafiánské legislativniho. Podle toho lze pozorovat i s tím korelující vzorce chování Lidí mezi sebou. 
NEJEDNOU lze pozorovat, že člověk upřednostňuje například Lásku ke zvířátkům před Láskou k bližním.. K Lidem se takoví Lidé umí chovat hnusně fašisticky, zatímco se upínají Láskou ke zvířátkům. 
Já taky miluji zvířátka, avšak nemohu tu Lásku stavět nad Lásku k bližním.. tedy, pokud člověk svévolně zvířátkům bezbranným neubližuje. 
A tak máme v ČR mnoho Lidí, žijících raději singl, se zvířecím mazlíčky, reprodukční číslo biologické populačně národnostní porodní, někde pod hranicí přežití národa.., 
FAŠISTICKO LIKVIDAČNÍ MINIMÁLNÍ NEZABAVITENOU ČÁSTKU EXEKUTORY, INSOLVENČNÍMI SOUDY..SPRÁVCI..VE VÝŠI cca 7800,-CZK (312 EUR) MĚSÍČNĚ, TEDY K NEPŘEŽITÍ, K NEBYDLENÍ.. A VŠEM V ČESKÉ REPUBLICE JE TÓ JEDNO. VŠEM JE TÓ FUK. 
BYŤ SE TÓ DOTÝKÁ UŽ MEZIROČNĚ, KAŽDOROČNĚ, CELOROČNĚ, cca 
1 000 000 (jednoho milionu) LIDÍ s cca 
4 500 000 (čtyři a půl milionů exekucí)..
Ruku v ruce s tím, Česká politická garnitura za uvedené období rozprodala více jak cca 600 tisíc obecních bytů, tedy DOSTUPNÝCH CENOVĚ NA NÁJMU MĚSÍČNĚ BYTŮ. 
TAKTO ČEŠTÍ POLITICI, POLITIČKY, ZRUJNOVALI SVORNĚ POJEM:
"ČESKÝ LID"..Rodí se v ČR už po cca ČTVRT století v průměru o cca 800 tisíc dětí za uvedené  čtvrt století MÉNĚ. Tito nenarozené děti by již dnes měly i postupně své rodiny.. děti. 
Česká politická garnitura nám po čtvrt století maže Rádoby med kolem úst průpovídkami, i o pojmu: Důchodová reforma:.. Současná ministrině práce a sociálních věcí Jana Maláčová se v uplynulém týdnu ve své rétorice k tématu věčnému v ČR Důchodová reforma, která s sebou nese i téma RODINY, DĚTÍ, zmiňuje o tom, že už i její předchůdkyně Marksová se o to téma, tím tématem, zajímala.. 
( TÓ TA Marksová Michaela FAŠISTKA, která v roce 2017 na oficiálních facebových stránkách téhož ministerstva, na titulní straně, měla tu drzost, uveřejnit vyděračsko předvolební svou hláškou s fotkou seniorky na invalidním vozíčku se slovy jejími FAŠISTICKÝMI 
k té paní:
,, Vzpomeňte si, jaké to bylo za ministra Drábka"..
ZA Marksové se rozdávala v ČR zdarma mouka.. potřebným.. jako někde například v Ugandě.. Ještě nedávno i za Jany Maláčové, nežli by vláda, ta, která v pořadí za sebou zrušila výše uvedený FAŠISMUS ten, a zvýšila například jak nezabavitelné částku NA HOTOVOSTI I NA BANKOKONTU LIDEM na DŮSTOJNOU ÚROVEŇ, že které by bylo schopni ŽÍT.. platit řádně nájem bytu, a ještě mít z čeho zdravě jíst, žít. 
FAŠISMUS, PUTINISMUS.. K TOMU PŘIHLÍŽEJÍC SI NARCISMUS..JSOU 
JEDNOU SPOJENOU ENERGIÍ. 

LIDÉ si hojně velmi škodí. 
FAŠISTICKY.
Kromě zde výše uvedeného, si například 
" Češi SOBĚ "
také zvyšují různě nájmy bytů.. Kam myslíte, že TOHLE VŠE, SOUČTEM, LIDSTVO MŮŽE DOVÉST ?? SOUČTEM, SUMA SUMÁRUM.. LIDÉ NA SEBE NAVZÁJEM TAKTO VYMÝŠLEJÍ RŮZNÉ, I MENTÁLNÍ INTERNETOVÉ.. ZPŮSOBY, JAK SE, AŤ UŽ RYCHLEJI, ČI POMALEJI.. ZABÍJET.  TO MEZI jako i ŽIVOTEM..(také různě jedy v potravinách, průmyslové fruktosy, éček.. v nápojích..)
TAKÉ různě snahám ovládat vše i druhé, hlavně jen to, také ve stylu FAŠISTICKÉM.. 
" Jesus Rebeling".. 
KAM SI MYSLÍTE, ŽE TOHLE VŠE, 
S TÍMHLE, MŮŽE LID, LIDSTVO.. 
SOUČTEM, MŮŽE DOJÍT ? 
NÁROD ČESKÝ ( nejen ) jak i uvedl ministr vnitra Chovanec v roce 2017 mediálně.. 
STÁRNE, VYMÍRÁ. 
A LIDÉ, jaksi i bizardně.. počítají každodenně hodnotu REPRODUKČNÍHO ČÍSLA..
 LEČ NE PORODNOSTI SVÉ, ale Corona viru..
A když Jsem vytvořil soubor ke stažení na Seznam.cz na jejich platformě na Netu na sweb.cz, kde podrobně vysvětluji, JAK Z TOHO VEN, ABY LID NEHYNUL, LIDSTVO, HOMO SAPIENS, Magoři ze Seznam.cz Mi jej, fašisticky zcenzurovali z cca 1400
 na cca 5 stran. No, vše je podrobně popsáno  v mém blogu ve_zdejším, s www odkazy.. pododkazy.. 
Z politických stran v ČR zaznívá, holedbajíc se, jak jsou skvělí.. jaký mají skvělý politický program..  !!! TAK JEJ LIDU PŘEDSTAVTE, PODROBNĚ, DOSTATEČNĚ, MEDIÁLNĚ I NA VAŠEM WEBU !!! Dokud nebude sjednána náprava v tom o čem zde píši, tedy dokud nebude odstraněna výše nezabavitelné částky 
jak na bankovním účtu, tak na příjmech v hotovosti, exekutor, soudy, insolvenčními správci, 
ve výši ,, K NEPŘEŽITÍ, K NEdůstojnossti"
na úroveň LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI, 
dokud nebude aktivován DOSTATEČNĚ PROJEKT, PROGRAM, 
"DOSTUPNÉHO DŮSTOJNÉHO BYDLENÍ" 
V DOSTATEČNÉM MNOŽSTVÍ, 
DÓ TÉ DOBY MÁTE JEDNO VELKÝ, STÁLE FAŠISTICKÝ, PRD. 
ZA DOSTUPNÉ DŮSTOJNÉ BYDLENÍ SE DÁ POVAŽOVAT BYDLENÍ S PARAMETRY MINIMÁLNĚ NA 1 DOSPĚLOU OSOBU:
1) BYTOVÝ PROSTOR, ZKOLAUDOVANÝ COBY 
BYT, 
BYTOVÁ JEDNOTKA. BYT PODLE I STAVEBNÍHO ZÁKONA, TEDY I ZAPSANÝ V KATASTRU NEMOVITOSTÍ COBY BYTOVÁ JEDNOTKA V DOMĚ..TEDY "BYT" I PODLE SOUČASNĚ NAHLÍŽENÝCH PARAMETRŮ PŘI ČERPÁNÍ PŘÍSPĚVKŮ NA BYDLENÍ. TEDY ABY LIDÉ ANI NEMUSELI ZOUFALCE ŽÁDAT O HMOTNOU NOUZI Z DŮVODU, ŽE "BYT" ten, který, je jen obytným prostorem a NENÍ ZKOLAUDOVANÝ na BYTOVOU JEDNOTKU, JAKO SE TÓ HOJNĚ DĚJE.
 ZA
 "DŮSTOJNÉ BYDLENÍ" 
TEDY POVAŽUJI BYDLENÍ 
V TAKOVÉMTO BYTĚ, KDE LZE ŽÍT PARTNERSKÝ HETERO ŽIVOT, S MOŽNOSTÍ TAK I POČETÍ A VÝCHOVY DĚTÍ. 
2) POJMEM "DOSTUPNÉ BYDLENÍ" JE MYŠLENO NEJEN FAKTICKY FYZICKY DOSTUPNÝ POČET VOLNÝCH STÁTNÍCH, OBECNÍCH, BYTŮ, ALE ZEJMÉNA TAKÉ
JEJICH
"DOSTUPNOST CENOVÁ"     !!! VŠEM !!! 
TEDY OD OBCÍ, OD STÁTU, CENOVĚ DOSTUPNÁ, DOSTATEČNĚ, 
VÝŠE MĚSÍČNÍHO NÁJMU BYTU.. 
VEDLE TOHO JE TAKÉ ZAPOTŘEBÍ BUDOVAT DOMOVY S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU, BEZBARIÉROVÉ BYTY, I BYTY SE SOCIÁLNÍMI UŽŠÍMI SLUŽBAMI~TEDY "SOCIÁLNÍ BYTY.. CHRÁNĚNÁ BYDLENÍ". 
OVŠEM S DŮRAZEM NA LIDSKOU DŮSTOJNOST, TEDY BYTY PRO SAMOSTATNÉ BYDLENÍ. NENUTIT LIDÍ, JAKO TOMU JE HOJNĚ DO TEĎ.. BYDLET V PÁRU, či i povícero, po 6ti,po 9ti.. POSPOLU,
 V MÍSTNOSTI, POKUD NEJDE O RODINU, O PÁR.. ROZUMÍME SI?!! 
TO VŠE, O ČEM PÍŠI 
V **MÉM PÍSMU**  ve zdejším.., 
MÁ VLIV..OVLIVŇUJE ..
I REPRODUKČNÍ ČÍSLA PORODNOSTI 
" HOMO SAPIENS".. NA ZEMI. 
LIDÉ TEDY MAJÍ NA VYBRANOU.. 
BUĎTO SI UDRŽÍ SVÁ REPRODUKČNÍ ČÍSLA NA ÚROVNI MOŽNOSTI UDRŽITELNOSTI ŽIVOTA, VE SLUŠNOSTI K SOBĚ NAVZÁJEM, V LÁSCE, NEBÓ NÁM ZŘEJMĚ VESMÍR UKAZUJE, ŽE SI UMÍ NA ZEMI STVOŘIT 
i FORMU ŽIVOTA JINOU.. NEŽLI FAŠISMUS LIDMI STVOŘENÝ SI NAVZÁJEM..BYŤ JDE ZEJMÉNA O FAŠISMUS POLITICKÝ.. POLITIKŮ POLITIČEK, VOLENÝCH, ZVOLENÝCH.. SI  Z "LIDU", VŮČI LIDU.
Pokud kdokoli by shledal, že tyto řádky v něm evokují pocit.. výsměch, jak to z oblibou i někteří komentátorští mediální..i jiní.. mívají ve zvyku.. poněkud až zvráceno obskurně, 
v takovém případě SE NEMÁME SPOLU 
O ČEM KDY BAVIT. 

**JESUS**KRISTUS**
( **Jiří** ) 

~~~
8.dubna 2021:
,,ROZVOLŇOVÁNÍ" PROTICOVIDOVÝCH OPATŘENÍ ZASE PŘI POČTECH DENNĚ POZITIVNĚ TESTOVANÝCH OSOB VYŠŠÍM, JAK 640 V ČR ??!! OBCHODŮ, KNIHOVEN..
STOJÍ TĚCH PÁR ROHLÍKŮ, PÁRKŮ, HAMBURGERŮ..ODĚVŮ..BOT..ZA MRTVÉ??!! 
UŽ ZASE VLÁDA ČR ZAČÍNÁ PO 2 MĚSÍCÍCH únor až březen TAK IGNOROVAT I NÁZORY ODBORNÍKŮ. 

LID ČESKÝ SE TAK S VLÁDOU SI ZVOLENOU, VEZE NA VLNÁCH COVID MOŘE.. 
..TEDY NA VLNÁCH SMRTI. 

A TÓ JEN PROTO, VŠE, ŽE ANDREJ BABIŠ DOUFÁ, ŽE TOHLE BY MU MOHLO PŘINÉST VE VOLBÁCH PARLAMENTNÍCH LETOS NA PODZIM NĚJAKÉ VOLEBNÍ HLASY. 

~~~

8.dubna 2021:
MIGRACE
 Všeobecná deklarace Lidských práv OSN zajišťuje Lidem právo požádat jinou zemi o azyl.. o ochranu.. nebo prostě i přijet do jiné země svobodně. JE NA KAŽDÉ VLÁDĚ KAŽDÉHO STÁTU, ABY TA TÍMTO ÚČELEM MĚLA VYBUDOVANOU DOSTATEČNOU SÍŤ 
FUNKČNÍHO, BEZPEČNÉHO, I SOCIÁLNÍHO, SYSTÉMU
IMIGRANČNÍCH CENTER 
S NAVAZUJÍCÍMi UBYTOVÁNÍMI.
 A TO VŠECHNO STOJÍ PENÍZE. 
Lze předpokládat, že v souvislosti se změnou klimatu může být i vícero vln imigračních na Zemi. Stavět zdi, nebo je nechat ty LIDI topit zločinně v moři například, TO Lidské NEshledávám. 
Ti, kdož dnes by rádi stavěli zdi, zítra mohou potřebovat sami pomoci, či jejich děti
 v oblasti imigrace.. z důvodů i mnohých.
!! Lidé si mají pomáhat !! 
Pokud některá země není takto vybavena, 
a proudí do ní imigranti ve větším počtu, může nastat i humanitární značný problém, i třeba pandemický, či obdobně.. 

7.dubna 2021:
FAŠISTICKÁ ODS (Občanská demokratická strana) zase projevuje FAŠISMUS, KDE TÓ JEN BY JIM MOHLO PŘÍPADNĚ NÁHODOU, SADISMUS TEN JEJICH VŮČI LIDU FAŠISTICKEJ, projít. KRETÉNI TIHLE CHTĚJÍ, ABY LIDEM ZÁVISLÝM NA DÁVKÁCH HMOTNÉ NOUZE V ČR Z TĚCHTO PENĚZ BYLY STRHÁVÁNY DLUHY NA POKUTÁCH.., A JDOU V TÉTO SNAZE FAŠISTICKÉ, I PŘES NEGATIVNÍ STANOVISKO (NÁVRHEM JEJICH VE SNĚMOVNĚ) , VEŘEJNÉHO OCHRÁNCE PRÁV, DLE PIRÁTŮ.. 
"ODSáci", VY ZLOČINCI FAŠISTIČTÍ VŮČI LIDU PARLAMENTNÍ, VYPADNĚTE UŽ Z PARLAMENTNÍ POLITIKY, JSTE V NÍ FAŠISTICKY NADBYTEČNÍ S TAKOVÝMHLE UVAŽOVÁNÍM VŮČI BLIŽNÍM, VŮČI LIDU. 
NĚCO PRO LIDI UDĚLAT, DĚLAT, PONECHAT JIM DOSTUPNÉ BYDLENÍ.. TO NE, TO JSTE ROZPRODALI. JEN A JEN VYMÝŠLÍTE, ABY TÓ VYPADALO, KDYŽ BERERE STÁTNÍ PLATY, ŽE NĚCO DĚLÁTE, FAŠISTICKÉ VÝMYSLY, RESTRIKCE. TO BY TÓ S VÁMI, TADY VYPADALO. NEJSTE NÁHODOU PRODLOUŽENOU RUKOU NĚJAKÉ ZAHRANIČNÍ MOCNOSTI, KTERÉ VEDOU STÁTOROZVRATNOU VÁLKU S DEMOKRATICKÝM SVĚTEM, JAKO NAPŘÍKLAD JE PUTINISMUS a spol.?? 
CHOVÁTE SE TAK !!! 

6. dubna 2021:
Největší eurodotační tunelář Agrofertní.. střetozájmový, Andrej Babiš, káže o boji proti korupci ku Faltýnkovi..či vůči komukoli jinému. 
TÓ je neslýchané, nevídané. 
A smí při tom být stále placeným politikem České republiky, už 8 let. 
Fašoun ingnorantskej.. a spol. 
Zavinil svým FAŠISTICKÝM ignorantstvím slov **Mých** i slov stejných MUDr. MILANA KUBKA PREZIDENTA ČESKÉ lékařské  komory smrt cca 26 tisíc Lidí v ČR na Covid 19, a chce vyhazovat ministry teď, když se situace výrazně zlepšuje díky opatřením, po kterých jsme s MUDr. Kubkem volali součtem cca 1 rok marně až do cca února 2021..
Takhle se chovají jako Andrej Babiš jen fašistická hovada, který myslej jen na svůj si přítok zlaté žíly Eldorádně Agrofertní,
nechávajíc značnou část obyvatelstva zbytečně i útrpně hynout, i na ulici. A to vše navzdory **Mým** řádkům, o kterých jsou vláda ČR, i média, informováni.

~~~


**

"Je zapotřebí, aby LIDÉ vyvíjeli vědomě trvalé úsilí k vymýcení svých negativních sklonů. Jinak jim nepomůže ani ŽÁDNÁ (**například) pilulka." (Dr. Edward Bach~Anglický Lékař)

Populární příspěvky z tohoto blogu

MOJE TIPY NA..DO..: ÚŘADU PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY + VOLBY_PARLAMENTNÍ _ČR_2021..PLUS.. : !!! VOLÍM PIRÁTY !!! Českou politickou stranu PIRÁTSKOU

MOJE TIPY NA DO ÚŘADU PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY: